Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Άδεια για πούρα στον συνεταιρισμό Ελασσόνας

Image
Άδεια σύστασης επαγγελματικού εργαστηρίου παραγωγής προϊόντων καπνού χορηγεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών Πούρων Δήμου Ποταμιάς Ελασσόνας, του νομού Λάρισας, η απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Παντελής Οικονόμου.
Σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση, που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 2198, ο συνεταιρισμός είχε υποβάλλει την αίτηση από τις 5 Απριλίου
2011 και εγκρίθηκε γιατί παράγει προϊόντα καπνού κατόπιν ειδικής άδειας εκτός καθεστώτος αναστολής του φόρου από το 2004, σε συνδυασμό με υπεύθυνη δήλωση του σχετικά με την παραγωγική δυναμικότητα των εγκαταστάσεών του. Η άδεια έχει ισχύ για τρία χρόνια.
Η απόφαση έχει ως εξής:
Επιτρέπουμε την σύσταση επαγγελματικού εργαστηρίου παραγωγής προϊόντων καπνού από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Καπνών Πούρων Δήμου Ποταμιάς «Η ΠΟΤΑΜΙΑ», στην περιοχή του Δ.Δ. Δομένικου Δήμου Ποταμιάς του Νομού Λάρισας, και τη λειτουργία του υπό τον έλεγχο και την εποπτεία του Τελωνείου Λάρισας.
Για τη λειτουργία του εν λόγω εργαστηρίου εφαρμόζονται τα οριζόμενα στο Τρίτο Μέρος του Ν. 2960/2001 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας» (ΦΕΚ 265/Α΄).
Η παρούσα άδεια ισχύει για τρία έτη και υπόκειται σε τέλη χαρτοσήμου πεντακοσίων ενενήντα ευρώ (590 ευρώ).
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Διαβάστε εδώ τη σχετική απόφαση με την Άδεια παραγωγής πούρων στον συνεταιρισμό Ποταμιάς Ελασσόνας

http://www.agronews.gr/content/view/71605/200/lang,el/