Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σαμπάνιες άνοιξαν στο mega για την έκθεση ιδεών, των 3 υπουργών

Δεν κρύβουν την χαρά τους στο mega για το άρθρο που συνυπογράφουν οι… αγαπημένοι τους υπουργοί. Κάποιοι μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν πως η κίνηση των συγκεκριμένων υπουργών χαροποίησε ιδιαίτερα τους μεγαλομετόχους του mega,
 που ως γνωστόν έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της συγκυβέρνησης των δύο μεγάλων κομμάτων. Η εξήγηση που δίνουν υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ότι το άρθρο αφενός βοηθά στην μπαχαλοποίηση του κυβερνώντος κόμματος και αφετέρου είναι «βούτυρο στο ψωμί του Μπόμπολα» και των άλλων εκδοτών που θέλουν να ελέγξουν πάση θυσία το σύστημα πριν καταρρεύσει. Εννοείται πως σε όλα τα δελτία του mega, την Κυριακή, ήταν πρώτο θέμα η… έκθεση ιδεών της Άννας, του Λοβέρδου και του Ραγκούση.
Σε κάποιο σημείο του άρθρου οι τρεις υπουργοί αναφέρουν: «Στη μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε, συναθροίζονται πολλές προϋπάρχουσες «υπο–κρίσεις», με βασικότερη όλων το συντεχνιασμό και την εκτεταμένη, αλλά και ιδιότυπη, ανομία, σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής».
Εδώ ταιριάζει το «φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης».
Γιατί αν υπάρχει ιδιότυπη ανομία, εσείς που κυβερνήσατε και κυβερνάτε έχετε μεγάλη ευθύνη.
Για τον συντεχνιασμό, καλύτερα μην μιλάτε και καλό είναι να δείτε όλοι οι βουλευτές τους εαυτούς σας στον καθρέπτη, γιατί μεγαλύτερη και πιο επικίνδυνη συντεχνία απ΄ αυτή των βουλευτών δεν υπάρχει.
Τόσα σκάνδαλα, τόσες ανομίες και ούτε ένας πολιτικός δεν μπήκε φυλακή. Κι έρχονται σήμερα ως μωρές παρθένες οι 3 υπουργοί να μας… σώσουν κι αυτοί με τις ιδέες και τα… οράματά τους… Αιδώς Αργείοι!

http://www.kentrinews.gr/