Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς και ραγδαίες εξελίξεις


Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται και στην Ελλάδα. Με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συναντάται αύριο Τρίτη ο πρωθυπουργός και αμέσως μετά θα επιδιώξει να συναντηθεί ή έστω να
επικοινωνήσει τηλεφωνικά και με όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Η ατζέντα των συζητήσεων είναι τελείως άγνωστη. Πάντως ή πρωτοβουλία του κ. Παπανδρέου έρχεται μία ημέρα μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας όπου δήλωσε ότι «δεν περισσεύει κανείς» και λίγε ώρες μετά την κρίσιμη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ που θα πραγματοποιηθεί επίσης αύριο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι όποιοι εσωτερικοί κραδασμοί, πριν από την κρίσιμη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
Η συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα, ενώ αναμένεται να καθοριστούν και οι συναντήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς.
Σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια, δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου, να ανακοινώσει πρωτοβουλίες κυβερνητικού επιπέδου, για τις οποίες ενημέρωσε σήμερα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

http://www.eklogika.gr/news/6416