Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Έχει λογαριασμό στο Facebook... o παππούς του το ξέρει;

Λογαριασμοί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, που φέρονται να έχουν δημιουργηθεί από τον εγγονό του προέδρου της Β. Κορέας, Kim Jong il, έχουν προκαλέσει σάλο στη Ν. Κορέα λόγω του περιεχομένου τους, μετέδωσε χθες το
βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, BBC.

Επικαλούμενο τα νοτιοκορεατικά Μ.Μ.Ε., αναφέρει ότι ο Kim Han-sol, ο 16χρονος γιος του Kim Jong-nam, έχει αναρτήσει στον «τοίχο» του ότι είναι οπαδός της Δημοκρατίας και ότι η αγαπημένη του ταινία είναι η αισθηματική κομεντί «Love Actually».

Σε ορισμένες μάλιστα από τις φωτογραφίες που υπάρχουν σε έναν από τους λογαριασμούς δείχνουν τον εγγονό του προέδρου της Β. Κορέας να έχει ξανθά μαλλιά και να είναι πολύ κομψά ντυμένος. Εντύπωση προκάλεσε το σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται με μια κοπέλα αγκαλιά στο οποίο λέει: «Θα μου λείψεις τόσο πολύ...». Παράλληλα, μεγάλο ενδιαφέρον προκάλεσε και η φωτογραφία όπου εμφανίζεται με σκουλαρίκι και ένα κόσμημα σε σχήμα σταυρού.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Korea Herald» η πρόσβαση στους «επίμαχους» λογαριασμούς έχει αποκλειστεί προσωρινά για το κοινό ύστερα από τον μεγάλο «ντόρο» που προκάλεσαν στα Μ.Μ.Ε. της Ν. Κορέας. Ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους δημοσιεύματα με τίτλους όπως «ο ρομαντικός εγγονός του προέδρου της Β. Κορέας».

http://tosokaki.blogspot.com/2011/10/facebook-o.html