Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Καθημερινές οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας

Δημήτρης Πόδας:

«Κύριο μέλημά μας από δω και πέρα είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς, να παρουσιασθούμε ανταγωνιστικοί σε όλα ανεξαίρετα τα παιχνίδια και αυτό μπορεί να γίνει με την καθημερινή σκληρή δουλειά»

Καθημερινές και σκληρές είναι οι προπονήσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου ενόψει της προετοιμασίας για τον αγώνα της με τον Πανελευσινιακό, στην Αθήνα, το ερχόμενο Σάββατο.
Η εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου δεν αφήνει περεταίρω περιθώρια και έτσι οι εντατικές προπονήσεις με τη μεθοδική δουλειά του τεχνικού επιτελείου, αποτελούν κύριο μέλημα της ομάδας.

Μετά από τη χθεσινή προπόνηση, ο Δημήτρης Πόδας, υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Κάναμε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά και είμαστε στεναχωρημένοι γιατί απογοητεύσαμε τον κόσμο που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας για να υποστηρίξει την ομάδα για μια ακόμη φορά. Κύριο μέλημά μας από δω και πέρα είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς, να παρουσιασθούμε ανταγωνιστικοί σε όλα ανεξαίρετα τα παιχνίδια και αυτό μπορεί να γίνει με την καθημερινή σκληρή δουλειά, η οποία γίνεται, και νομίζω θα μας οδηγήσει από δω και στο εξής σε καλύτερα αποτελέσματα και σε καλύτερη εικόνα. Όσο αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανελευσινιακό είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς σκοπό έχουμε να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη».

ΦΩΤΟ:

Από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών

Ο Δημήτρης Πόδας με τον προπονητή Δημήτρη Κυριακού