Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ…


Γράφει ο Δημοσθένης


καλησπερα σε ολους,

δυστυχως η σημερινη μερα δεν επεκταθηκε σε ολη την ελλαδα.
υπηρξαν πολεις που ξεχασαν την λεξη ”ΟΧΙ” και την αντισταση σε καθε κατοχη και ας εχει μανδυα
εκλεγμενης δημοκρατιας.
δυστυχως σε καποιες πολεις οι κατοικοι τους , δεν απετρεψαν την παρουσια των ανδρεικελων της κυβερνησης δοσιλογων, να ειναι παροντες σε αυτες.
μεγα θεμα στα χουντοκαναλα και για τις επομενες μερες ισως , ” η δυσαρεσκεια που εκδηλωθηκε απο τον προεδρο της δημοκρατιας γιατι τον φωναζαν προδοτη”.
επιτελους καποιοι φωναξαν και μπραβο τους , την λεξη που αρμοζει σε καθε εναν , που σκυβει , γονατιζει , υπηρετει τα σχεδια ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
πως αλλιως κυριε προεδρε της δημοκρατιας της ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ , θελετε να σας πουνε;
εσεις που ξεχασατε την αντισταση που λετε οτι κανατε , στον ΙΔΙΟ ΕΧΘΡΟ , οταν ήσασταν 15 χρονων , και που ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ειναι ξανα στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και τωρα τον προσκυνατε;
εσεις κυριε προεδρε ΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ που ήσασταν 15 χρονων ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ; πως τους λεγατε τοτε ; μηπως ΦΙΛΟΥΣ ;
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΚΥΡΙΕ προεδρε της δημοκρατιας… ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
γι’αυτο επειδη ειναι στην δυνατοτητες σας ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ.
αναγκαστε τους δοσιλογους γαπ , κυβερνηση , εξαπτερυγα , επιχειρηματιες , καναλαρχες και καθε ΠΡΟΔΟΤΗ να μην εχει στον ηλιο προσωπο.
οδηγηστε την χωρα σε εκλογες και στειλτε τους σε λαικα δικαστηρια ( ομοια με αυτο που ειδατε σημερα μπροστα σας στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , που δεν ηταν ”καμια 20 αρια ατομα ” ) , με ενορκους συνταξιουχους , ανεργους , μισθωτους , επαγγελατιες που εκλεισαν τα μαγαζια τους , με ενορκους ΕΛΛΗΝΕΣ.
καντε το ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ . ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ .
καθε μερα που περναει , ειναι καταστροφικη για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… πριν ειναι αργα.
ο εμφυλιος ειναι θεμα χρονου. οχι μεταξυ δεξιων και αριστερων , αλλα μεταξυ εργαζομενων και λαμογιων. ο εμφυλιος ειναι στο αιμα του γαπ , οπως το ειχε και ο παππους του.

κλεινω , με ενα μηνυμα στον αντωνακη ( πρωην αντωνη ) σαμαρα : μικρε αντωνακη , οι ηγετες στα δυσκολα φαινονται. προφανως δεν θελεις να αναλαβεις την χωρα σε αυτο το χαλι. δικαιωμα σου.
ΠΑΨΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ. ΟΥΤΕ ΗΣΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. κατσε στον καναπε και στο τζακι και διαβασε κανα βιβλιο ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΟΥ , μπας και ανοιξεις τα ματια σου σε αυτην την καταστροφη της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
και τα παραπανω τα επιβεβαιωνεις ΚΑΙ με της σημερινες σου δηλωσεις , καλυπτωντας για μια φορα ακομη το ΠΑΣΟΚ , αφου συμφωνεις , ΟΤΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ δεν επρεπε να κανει τετοιες ενεργειες σημερα…
κριμα αντωνακη…
ευχαριστω,

δημοσθενης.


http://olympia.gr/2011/10/29/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5/