Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

“Ξεγύμνωσε” τον Τσίμα ο Δημαράς!


Aggregate Logo
Παιχνίδι σε βάρος του Δημαρά πήγε να παίξει χθες το βράδυ το mega και μάλιστα ο Τσίμας κάποια στιγμή ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος δεν επιτέθηκε μόνο κατά του Παπούλια και των
 κυβερνητικών παραγόντων αλλά εναντίον όλων των πολιτικών που βρίσκονταν στην εξέδρα της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη , μεταξύ των οποίων  και του  προέδρου του Άρματος Πολιτών.
Ο Δημαράς πήρε αμέσως τηλέφωνο και διέψευσε στον αέρα την  πληροφορία διασύροντας τον Τσίμα και  όλο τον εσμό των  παπαγάλων του Μαξίμου ου δώσανε τα ρέστα τους χθες για να μας πείσουν ότι οι διαμαρτυρίες προέρχονταν από μια… μικρή μειοψηφία πολιτών.
Πληροφορίες του kentrinews.gr  αναφέρουν  ότι στην αρχή οι  επιτελείς του δελτίου του Mega  δεν ήθελαν να τον βγάλουν  αλλά … πείστηκαν  μόλις ο Δημαράς του απείλησε ότι θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Προφανώς τα σαΐνια του Mega  έχουν υποτιμήσει το παρελθόν και τη διαδρομή του Γιάννη στη δημοσιογραφία  και στο Συγκρότημα.
ΥΓ. Κάποιοι… φίλοι του Τσίμα θυμήθηκαν, μετά το χθεσινό του φιάσκο, το σύνθημα που είναι γραμμένο σε τοίχο των Εξαρχείων…