Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ντου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟ

Ντου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟ

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΛΛΟΥ

Διακόσια πενήντα παιδάκια από τις ακαδημίες του Μαρκόπουλου και περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν δημιουργήσει ιδανική ατμόσφαιρα στο κλειστό των Μεσογείων, η οποία χάλασε
σε κλάσματα δευτερολέπτου και τελικά το γήπεδο εκκενώθηκε για να συνεχιστεί το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.

Με το που άρχισε το παιχνίδι (2-1 το σκορ στο πρώτο σετ), κάποια άτομα, χωρίς διακριτικά, έκαναν... ντου και επιτέθηκαν στους «πράσινους» φιλάθλους και στο γήπεδο επικράτησε... κόλαση με κροτίδες και βεγγαλικά, καθώς και πέτρες και καδρόνια(!) να βάζουν σε κίνδυνο τους πάντες!

Στο γήπεδο μέχρι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη κάτι που επέτρεψε τις μάχες σώμα με σώμα και η σύρραξη γενικεύτηκε. Λίγο μετά το ξύλο συνεχίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Τα ΜΑΤ, όταν επενέβησαν, έκαναν χρήση δακρυγόνων και μετά από ώρα κατάφεραν να βάλουν τέλος στη «μάχη».

Το παιχνίδι φυσικά δεν συνεχίστηκε ποτέ, καθώς στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν πέτρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ η ατμόσφαιρα από τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα είναι αποπνικτική, καθώς μέσα σε όλα λειτούργησε και η πυρασφάλεια και παντού υπήρχε... σκόνη.

Απαρηγόρητος ο πρόεδρος του Μαρκόπουλου, Πάρις Ευαγγελίου, έκανε λόγο για άψογη συμπεριφορά από τους οπαδούς του ΠΑΟ, ενώ λυπήθηκε διπλά για τις άσχημες στιγμές που έζησαν τα πιτσιρίκια της ομάδας.

Παρών και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέας Μακρόπουλος ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για όλα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.

* Το παιχνίδι είχε ξεκινήσει... στραβά για τις «πράσινες» καθώς τραυματίστηκε η Ελένη Ιχτιάρη και πιθανολογείται ότι υπέστη ρήξη χιαστών!



Ντου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟΝτου και επεισόδια στο Μαρκόπουλο - ΠΑΟ