Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γιώργος Χειμωνέτος στο “Dancing on ice”! Ποιους άλλους επώνυμους θα δούμε

Κλείνουν σιγά σιγά τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο λαμπερό σόου του ΑΝΤ1!
xeimonetos Ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Dancing on ice! Ποιους άλλους επώνυμους θα δούμε
Μετά από ένα…καυτό καλοκαίρι, όπου η εταιρία παραγωγής του “Dancing on Ice” είδε και έκανε πρόταση σε περισσότερα από 300 άτομα της showbiz, σιγά σιγά λαμβάνονται οι αποφάσεις για
αυτούς που θα συμμετάσχουν.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα είναι πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο της τηλεόρασης και της μουσικής. Έχει ήδη γίνει γνωστό, ότι ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο  Θέμης Γεωργαντάς, ο Νίκος Παπαδάκης και η εκρηκτική τραγουδίστρια Shaya θα είναι σίγουρα μεταξύ των διαγωνιζομένων.
dancing on ice 614x378 Ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Dancing on ice! Ποιους άλλους επώνυμους θα δούμε
Ακόμα έχουν ακουστεί τα ονόματα του Βασίλειου Κωστέτσου, της Χριστίνας Παππά, και της Μαρίας-Ελένης Λυκουρέζου. Σήμερα, αναμένεται να έρθουν στη δημοσιότητα και κάποια ακόμα ονόματα, ενώ σιγά σιγά θα ξεκινήσουν οι πρώτες προβες.Ένα από αυτά  η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
tsimtsili h 633 451 Ο Γιώργος Χειμωνέτος στο Dancing on ice! Ποιους άλλους επώνυμους θα δούμε
Τις δυνάμεις της στον πάγο ετοιμάζεται να δοκιμάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή αυτόν το χειμώνα. Η παρουσιάστρια του “Πολύ-Μπλα-μπλα”, που αυτήν την περίοδο αναμένει τις εξελίξεις στο Alter, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και θα κάνει τις πιρουέτες της στον πάγο.

Ο ΑΝΤ1 ποντάρει πάρα πολλά στο νέο του πρόγραμμα και εξετάζει τις καλύτερες λύσεις, τόσο για τους διαγωνιζόμενους, όσο και για την κριτική επιτροπή, αλλά και για το άτομο που θα αναλάβει το βάρος της παρουσίασης του σώου.

http://www.onlycy.com/