Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο χωριάτης Ροντούλης, ο Κολωνακιώτης Καρατζαφέρης και τα γομάρια…

Ο χωριάτης Ροντούλης, ο Κολωνακιώτης Καρατζαφέρης και τα γομάρια…
Τη σκυτάλη απ΄ τον Ροντούλη και τα… γομάρια του, πήρε την Παρασκευή ο Καρατζαφέρης και με το γνωστό λαϊκιστικό ύφος έδωσε συνέχεια στη κόντρα με την κυβέρνηση. 
Κρατώντας ένα  λεξικό στα χέρια ο Καρατζαφέρης σημείωσε πως η έκφραση «γομάρια» που χρησιμοποίησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αστέριος Ροντούλης για τους βουλευτές του
ΠΑΣΟΚ, παραπέμπει στα «ζώα με φορτίο».
«Σαφέστατα ήταν μία φράση που θα μπορούσε να είχε παραληφθεί. Αλλά όταν έρχεται ως προϊόν μιας εξαιρετικώς ανάλγητης πολιτικής, δεν μπορεί κανείς παρά να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί υπερβολικές εκφράσεις για να διατυπώσει το υπερβολικόν της αναλγησίας. Γιατί είναι προσβλητικό να πει κάποιος ότι είστε έμφορτοι προβλημάτων; Ή μήπως είστε έμφορτοι ανοησιών;» τόνισε.
Με την… ευκαιρία – για να τον παίξει και κάνα κανάλι το βράδυ- τα έβαλε και με την Αριστερά κατηγορώντας το προεδρείο της βουλής ότι «αφήνει την Αριστερά στο απυρόβλητο, ακόμα και όταν υβρίζεται ο πρωθυπουργός».
Στη συνέχεια ο ανιστόρητος και εμπαθής Καρατζαφέρης… απείλησε ότι «δεν θα επιτρέψουμε εμείς την κηδεμονία από αυτούς, που ηττημένοι όντες, θέλουν να την έχουν.
Κάποιοι ετοιμάζονται και για νέο ΕΑΜ. Και θα πάρουν την ευκαιρία από μία σπίθα. Το ΕΑΜ ξεκίνησε από ένα κόμμα, μάζεψε την οργή όλου του κόσμου και εγκλώβισε μια σειρά ανθρώπων. Και τώρα επιχειρείται ο ίδιος εγκλωβισμός, πέρα από τα όρια ενός κόμματος. Φοβάμαι το αίμα κ. Πρωτόπαπα.
Οι Βρυξέλλες θέλουν αίμα, θέλουν μια φλεγόμενη Αθήνα ως επιχείρημα να πείσουν τις χώρες-δορυφόρους, πως πρέπει να σώσουν την Ελλάδα. Εγώ όμως δεν θέλω να τρέξει ούτε σταγόνα αίμα Έλληνα στο πεζοδρόμιο. Πρέπει να σώσουμε τη χώρα από συρράξεις» ανέφερε.

http://www.kentrinews.gr/