Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Μαθητής βρήκε βάζο με ακρωτηριασμένα δάκτυλα στη Γαλλία

france Μαθητής βρήκε βάζο με ακρωτηριασμένα δάκτυλα στη Γαλλία
Ένας μαθητής στη Γαλλία ανακάλυψε ένα γυάλινο βάζο που περιείχε τέσσερα ακρωτηριασμένα δάκτυλα–σε μερική αποσύνθεση– διατηρημένα μέσα σε αλκοολούχο διάλυμα και η αστυνομία εκτιμά ότι ενδέχεται να ανήκουν σε ξυλουργό της περιοχής, ο οποίος πριν
από 30 χρόνια τα είχε χάσει σε εργατικό ατύχημα.
Ο επτάχρονος μαθητής βρήκε το βάζο την Δευτέρα όταν έπαιζε πίσω από το γυμναστήριο του σχολείου του στην πόλη Σιλί-Μαζαρέν, νοτίως του Παρισιού, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

“Με τον καιρό το βάζο βγήκε στην επιφάνεια του εδάφους και τα δάκτυλα βρέθηκαν σε σχετικά καλή κατάσταση,” είπε η εκπρόσωπος.

Ο πατέρας του αγοριού κάλεσε την τοπική αστυνομία που ανέλαβε να εντοπίσει την προέλευση του ευρήματος. Υστερα από δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου η αστυνομία δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άνθρωπο, του οποίου ο παππούς ήταν ξυλουργός και ζούσε κοντά στο συγκεκριμένο σχολείο, ενώ από εργατικό ατύχημα πριν από 30 χρόνια είχε χάσει τέσσερα δάκτυλά του.

Την εποχή εκείνη δεν ήταν δυνατή η επανασυγκόλληση των δακτύλων με χειρουργική επέμβαση κι έτσι ο ξυλουργός τα τοποθέτησε σε ένα βάζο γεμάτο με αλκοολούχο διάλυμα και τα έθαψε κοντά στο σπίτι του, είπε η εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ξυλουργός βρίσκεται ακόμη στη ζωή, αλλά κατοικεί πλέον σε άλλη περιοχή και η αστυνομία προσπαθεί να έρθει σε επαφή μαζί του.

http://www.onlycy.com/