Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Κυανόκρανοι βίασαν ομαδικά νεαρό αγόρι – Σοκαριστικό βίντεο

rape 631 355 Κυανόκρανοι βίασαν ομαδικά νεαρό αγόρι   Σοκαριστικό βίντεο

Τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους και το ανέβασαν και στο ιντερνέτ. Καθαιρέθηκε ο επικεφαλής
τους ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. Το βίντεο αποκάλυψε το Abc News.
Ο επικεφαλής του τάγματος της Ουρουγουάης που ανήκει στην αποστολή του ΟΗΕ στην Αϊτή απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του μετά την ανάρτηση στο Διαδίκτυο ενός βίντεο που απεικονίζει το βιασμό ενός νεαρού αϊτινού από τέσσερις ουρουγουανούς στρατιωτικούς, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας στο Μοντεβιδέο χθες.
Στην ανακοίνωση του, το υπουργείο Άμυνας σημειώνει ότι συγκλήθηκε ένα «πειθαρχικό συμβούλιο» στην Αϊτή στο πλαίσιο της αποστολής σταθεροποίησης του ΟΗΕ στην Αϊτή (MINUSTAH) και ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την επιστροφή των πέντε στρατιωτικών που φέρονται αναμεμιγμένοι στο επεισόδιο.
Το υπουργείο δεν κατονόμασε τον επικεφαλής της αποστολής, ο οποίος ανήκει στις τάξεις του πολεμικού ναυτικού.
«Το ναυτικό προτίθεται να πάει παραπέρα από το βίντεο το ίδιο και να διακριβώσει εάν υπήρξαν και άλλες παραβάσεις συμπεριφοράς» και καθήκοντος, δήλωσε ο Σέρχιο Μπίκε, εκπρόσωπος του υπουργείου, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ουρουγουάης, προσθέτοντας ότι «θα επιβληθούν οι αυστηρότερες δυνατές ποινές» εάν οι κατηγορούμενοι κριθούν ένοχοι από τη στρατιωτική δικαιοσύνη.
Την Παρασκευή, ο αϊτινός δικαστής Πολ Ταρτ είχε δηλώσει ότι βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για το γεγονός, συλλέγονταν στοιχεία και καταθέσεις, ενώ εξεταζόταν το βίντεο που ελήφθη με κινητό τηλέφωνο σε στρατιωτική βάση στη νότια Αϊτή. «Δέχθηκα τον διοικητή της αποστολής του στρατού της Ουρουγουάης, Φερνάνδο Πέρες. Με διαβεβαίωσε ότι οι στρατιώτες κρατούνται σε απομόνωση και ότι θα μεταφερθούν στο Πορτ-ο-Πρενς», είχε πει ο δικαστής στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Εάν οι πράξεις τους επαληθευτούν, οι δράστες πρέπει να προσαχθούν στην δικαιοσύνη», είπε ένας εκπρόσωπος του ΟΗΕ στην Αϊτή, ο Κίραν Ντουάιερ. «Τα Ηνωμένα Έθνη επιδεικνύουν μηδενική ανοχή έναντι των σεξουαλικών αδικημάτων. Παίρνουμε τις κατηγορίες αυτές πολύ σοβαρά», είπε.
Ήδη στην Αϊτή ορισμένοι πολίτες απαιτούν την πλήρη αποχώρηση της μονάδας της Ουρουγουάης.
Η αποστολή του ΟΗΕ έχει ήδη επικριθεί έντονα μετά το ξέσπασμα χολέρας στη φτωχή χώρα της Καραϊβικής, που ειδικοί θεωρούν ότι μετέφεραν στη χώρα κυανόκρανοι από το Νεπάλ.
Βίντεο :
NTU1MDJmMiZvZj*w Κυανόκρανοι βίασαν ομαδικά νεαρό αγόρι   Σοκαριστικό βίντεο


http://www.onlycy.com/