Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Παγώνει» τις χορηγίες ο ΟΠΑΠ!

«Παγώνει» τις χορηγίες ο ΟΠΑΠ!


Η ΟΠΑΠ ΑΕ αποφάσισε μεταξύ άλλων να «παγώσει» τις χορηγίες σε Superleague, Football League μέχρι τον Οκτώβριο! Παράλληλα, κάνει περικοπές και στην ΕΠΟ, όχι βεβαίως για τα χρήματα που
πηγαίνουν στις εθνικές ομάδες ή το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά για τον θεσμό του Κυπέλλου..
Η σημερινή συνεδρίαση της ΟΠΑΠ ΑΕ και οι αποφάσεις οι οποίες ελήφθησαν από τον οργανισμό καταδεικνύουν με τον πλέον καταφανή τρόπο ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέρα με τη μέρα βουλιάζει...


Η ΟΠΑΠ ΑΕ, που είναι ο βασικός «αιμοδότης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μην καλέσει τις Superleague και Football League για την ανανέωση των συμβάσεων που αφορούν στις χορηγίες των πρωταθλημάτων μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο!
Και το αν θα κληθούν τότε θα εξαρτηθεί από την πορεία που θα έχει πάρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στους προσεχείς μήνες. Κάτι που σημαίνει ότι αν συνεχίσει να βρίσκεται σε τέλμα θα κοπούν «μαχαίρι» οι χρηματοδοτήσεις!
Οσον αφορά στις διαφημίσεις της εταιρίας, που υπάρχουν στις φανέλες των ομάδων, δεν πρόκειται να αποσυρθεί η διαφήμιση ούτε να πέσει «ψαλίδι» στις χορηγίες, καθώς στην διαφήμιση υπάρχουν άλλες ρήτρες και οι συνεργασίες αυτές με τις εκάστοτε ΠΑΕ διέπονται από διμερείς συμφωνίες. Δεν πρόκειται πάντως να πάρουν επιχορήγηση οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, που υποβιβάστηκαν.
«Μπαλάκι» Γερουλάνου στην ΕΠΟ
Απαντες περίμεναν από τον Παύλο Γερουλάνο να προβεί σε ριζοσπαστικές δηλώσεις που θα αφορούσαν στο μέλλον του ποδοσφαίρου, όμως έγινε πολύ κακό για το τίποτα.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού με μια σύντομη δήλωση, μετά την απόφαση της Ε.Ε.Α. να υποβιβάσει την Καβάλα και τον Ολυμπιακό Βόλου τόνισε: «Είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε τέλος στη βία και την διαφθορά.
Οι αποφάσεις της Ε.Ε.Α. κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και όσοι την υποεκτιμούν κάνουν λάθος. Σε αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί και η απόφαση στον ΟΠΑΠ», τόνισε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος, έριξε το... μπαλάκι στην ΕΠΟ, τονίζοντας ότι οι διαδικασίες μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι περίπλοκες και είναι θέμα της ΕΠΟ το πότε και το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128756898