Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Ωρα ελληνικού ποδοσφαίρου... 7.30μ.μ.!!!


Ο Υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος προανήγγειλε πως θα προχωρήσει σε πολύ σημαντικές εξαγγελίες για το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα  στις 7.30μ.μ.!
Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος –και- για θέματα Αθλητισμού, Υπουργός, ειδοποίησε πως θα μιλήσει
απόψε στους δημοσιογράφους για θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και όλα συγκλίνουν στο ότι θα υπάρξουν πολύ σημαντικές ανακοινώσεις.
Ωρα ελληνικού ποδοσφαίρου... 7.30μ.μ.!

Σε συνδυασμό, βέβαια, με το ότι η Τρίτη (23/8) είναι μία ημέρα κατά την οποία «τρέχουν» πολύ σημαντικά θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τα πρωταθλήματά του είναι πολύ φυσικό να αναμένονται κρίσιμες τοποθετήσεις ή και ανακοίνωση αποφάσεων από τον κ. Γερουλάνο!
Ο Υπουργός Πολιτσιμού ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι θα μιλήσει στις 7.30μ.μ., στο περιστύλιο της Βουλής και όλοι πλέον αναμένουν τα όσα έχει να πει ο κ. Γερουλάνος, την ίδια ώρα που παράλληλα αναμένεται και η δημοσιοποίηση των πορισμάτων και των αποφάσεων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που καλείται να εγκρίνει ή να απορρίψει τους φακέλους για την αδειδότηση ομάδων της Σούπερ Λίγκας!

Επίσης μέχρι τις 7.30μ.μ. θα έχει ανακοινωθεί και η απόφαση του ΟΠΑΠ για κατάργηση της χρηματοδότησης στις διοργανώτριες αρχές του ποδοσφαίρου, γεγονός που σίγουρα σχετίζεται με λοιπές δράσεις της κυβέρνησης για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=128756898