Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Ole ole, Cissé Cissé»


Ο Τζιμπρίλ Σισέ έφτασε στη Ρώμη και προκάλεσε... ζημιές!

«Ole ole, Cissé Cissé»Περίπου 400 οπαδοί της Λάτσιο, με κασκόλ και σημαίες, είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της πόλης για να τον υποδεχθούν θριαμβευτικά, προκαλώντας το αδιαχώρητο και μερικές μικρές
ζημιές στα προστατευτικά κιγκλιδώματα που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων, μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Στο «Fiumicino» της ιταλικής πρωτεύουσας η αίθουσα υποδοχής στον Τερματικό 3 είχε γεμίσει από νωρίς από τους «τιφόζι», που καλωσόρισαν θερμά τον Γάλλο άσο, όπως δυο χρόνια πριν έκαναν στο «Ελ. Βενιζέλος» οι, πολύ περισσότεροι, οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Ιαχές («Ole ole, Cissé Cissé») και αγκαλιές περίμεναν στην «Αιώνια Πόλη» τον Σισέ, που χαιρέτισε ικανοποιημένος τον κόσμο και υπέγραψε αυτόγραφα (σ.σ. ακόμη και για μέλη του αεροσκάφους). Ιδιαίτερα θερμή ήταν η επαφή του με ένα αγόρι σε αναπηρικό καροτσάκι, με το οποίο ο Σισέ συνομίλησε περισσότερη ώρα, αστειεύτηκαν και του έδωσε αυτόγραφα.
Χρειάστηκε επέμβαση των αστυνομικών που ήταν στο αεροδρόμιο για να ανοίξουν δρόμο στον Σισέ για να αναχωρήσει με προορισμό την κλινική «Paideia». Εκεί θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα έχει την πρώτη του επαφή με τους νέους του συμπαίκτες στις εγκαταστάσεις της Λάτσιο.
Η είδηση της άφιξης του Τζιμπρίλ Σισέ μεταδόθηκε άμεσα από τα ιταλικά ΜΜΕ, που δεν θα μπορούσαν να μην εστιάσουν επίσης στην ενδυμασία του Γάλλου.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128714417