Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

«Ντίμι» διετίας/ Ανανέωσε και επίσημα o Δέλλας/ Ανανέωσε ο Μανωλάς, αλλά...


«Ντίμι» διετίας
Η ΑΕΚ τα βρήκε με την Κέρκυρα κι ενέταξε στο δυναμικό της τον διεθνή γκολκίπερ των Φαιάκων, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο!
«Ντίμι» διετίας!
Ο Ελληνας τερματοφύλακας έρχεται αύριο Τετάρτη στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες
ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας!


Η ΠΑΕ Κέρκυρα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης θα αμοίβεται με ένα ποσό της τάξης των 170.000 ευρώ ετησίως.
Ετσι η Ενωση έκλεισε άλλη μια «τρύπα» στο ρόστερ της και πλέον το βάρος τεχνικού επιτελείου, διοίκησης και τμήματος σκάουτινγκ πέφτει στην ανέρευση επιθετικού.
Επίσης σε εκκρεμότητα βρίσκεται και το θέμα της απόκτησης του Χέλγκασον. Ο Ισλανδός βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο, δεν έχει υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.


Ανανέωσε και επίσημα o Δέλλας


Την ανανέωση του συμβολαίου του Τραϊανού Δέλλα, για ένα ακόμη χρόνο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ το μεσημέρι της Τρίτης (12/7).
Ανανέωσε και επίσημα o Δέλλας

Η συμφωνία είχε ήδη επιτευχθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και ουσιαστικά το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό της υπόθεσης, το οποίο και διευθετήθηκε με τη σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.


«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα έως τις 30/6/2012», αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Ανανέωσε ο Μανωλάς, αλλά...
Το θετικό κλίμα μεταξύ ΑΕΚ και Μανωλά οδήγησε σε ανανέωση συμβολαίου. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την... «επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μανωλά έως τις 30/6/2014», χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει πως ο παίκτης θα παραμείνει στην Ένωση.
Ανανέωσε ο Μανωλάς, αλλά...
Καταρχήν υπάρχει το -φιλολογικό επί του παρόντος- ενδιαφέρον της Σεβίλλης, που ελέω του Χιμένεθ και των δανεισμών, θα προσδοκά να έχει τον πρώτο λόγο σε μεταγραφή του Μανωλά, ακόμα και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ στο «παιχνίδι» έχουν μπει και τρεις γερμανικές ομάδες.


Κατά πληροφορίες από το χώρο των ατζέντηδων, στην ΑΕΚ έχουν διαμηνύσει πως επίκειται προσφορά από τις Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ και ενδεχομένως τη Νυρεμβέργη για τον 20χρονο αμυντικό.
Οι σύλλογοι της Μπουντεσλίγκα έχουν την ικανότητα να προσφέρουν καλά χρήματα στην ΑΕΚ και υψηλό συμβόλαιο και προοπτικές στον παίκτη, ώστε να θέσουν άμεσα τον Αδαμίδη σε πειρασμό για το εάν πρέπει να συζητήσει πιθανή παραχώρησή του.
Και μιλάμε για πειρασμό γιατί πλέον η ΑΕΚ έχει δύο επιλογές. Είτε να κρατήσει τον Μανωλά και να επενδύσει πάνω του είτε να τον παραχωρήσει για να βάλει χρήματα στο ταμείο της σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.
Σε ό,τι αφορά το νέο συμβόλαιο του Μανωλά, είναι τριετές με πάγιες απολαβές 255.000 ευρώ, 290.000 και 330.000 ευρώ αντίστοιχα. Παράλληλα προβλέπονται και σημαντικά μπόνους που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος (75.000), του Κυπέλλου (10.000), τη συμμετοχή σε ομίλους του Europa League (10.000), αλλά και συμμετοχών (1.000 ευρώ ανά παιχνίδι).

http://www.sentragoal.gr