Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Προκήρυξη Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Ανάδειξη Προμηθευτών: Ειδών Γραφικής Ύλης και

Προκήρυξη Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την Ανάδειξη Προμηθευτών του Έργου: ‘Προμήθεια Ειδών Γραφικής Ύλης και Φωτοτυπικού Χαρτιού για τις Ανάγκες των Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. και των Περιφερειακών Δ/Νσεων Εκπ/Σης του Ν. Θεσσαλονίκης, έτους 2011-2012’



ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ

Ανοιχτό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη Χαμηλότερη προσφορά μετά από εξέταση δειγμάτων, για την ανάδειξη προμηθευτών του έργου: “Προμήθεια ειδών γραφικής ύλης και φωτοτυπικού χαρτιού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Π.Κ.Μ. και των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπ/σης του Ν. Θεσσαλονικής, έτους 2011-2012”
Προϋπολογισθείσα δαπάνη: 321.000,00 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και με δικαίωμα προαίρεσης το 15%  της προϋπολογισθείσας δαπάνης με Φ.Π.Α., ήτοι 48.150,00 Ευρώ.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του τμήματος Προμηθειών, Β. Ηρακλείου 12 , 8ος όροφος στις 08/09/2011, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 11:00 π.μ.
Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να καταθέσουν: Α) Δείγματα, όπως απαιτείται από την παρούσα Διακήρυξη (βλέπε παράγρ. Α.7 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ, σελ.11) με οποιονδήποτε τρόπο, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30, μέχρι και την προηγούμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.


Β) Προσφορά, με οποιονδήποτε τρόπο,
καθημερινά από τις 8:30 έως τις 14:30, μέχρι και την προηγούμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
 Κατάθεση Δειγμάτων και Προσφορών μετά τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται.
Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους προσφέροντες για πέντε (5) ημερολογιακούς μήνες, προσμετρούμενοι από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. Η ισχύς της προσφοράς μπορεί να παρατείνεται εγγράφως, εφόσον τούτο ζητηθεί από την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, πριν την λήξη της, κατ’ ανώτατο όριο για χρονικό διάστημα ίσο με το προβλεπόμενο από την παρούσα προκήρυξη. Μετά τη λήξη και του χρόνου παράτασης ισχύος της προσφοράς, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στο άρθρο 13 του Π.Δ. 118/2007 (Φ.Ε.Κ. 150/Α/10.07.2007).
Προσφορά, που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του προβλεπόμενου, απορρίπτεται .
Οι υποψήφιοι απαιτείται να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους στον κυρίως φάκελο Εγγύηση συμμετοχής στο διαγωνισμό (5% του προϋπολογισμού των υπό προμήθεια ειδών για τα οποία θα καταθέσουν προσφορά, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.), με χρόνο ισχύος ένα (1) μήνα επιπλέον από τη λήξη ισχύος των προσφορών, ήτοι για έξι (6) ημερολογιακούς μήνες.
Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται Δημόσια και ενώπιον της Επιτροπής διαγωνισμού και αποσφράγισης προσφορών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν :
1.Όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα
2.Συνεταιρισμοί
3.Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά
Η γραμματειακή υποστήριξη, στο πλαίσιο της διενέργειας του διαγωνισμού, θα γίνει από την υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών, κα Αικατερίνη Παπαδοπούλου.
Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών της Π.Κ.Μ., Β.Ηρακλείου 12, 7ος όροφος, τηλ. 2313 330085 begin_of_the_skype_highlighting            2313 330085      end_of_the_skype_highlighting και από την ιστοσελίδα της Π.Κ.Μ.: www.pkm.gov.gr