Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς για την συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και...


Πρόσκληση για κατάθεση προσφοράς για την συντήρηση φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων και προμήθειας αναλωσίμων συντήρησης Fax των Υπηρεσιών της Π.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να  προβεί στην άμεση, άπαξ
συντήρηση 36 συνολικά φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα προβλήματα λειτουργίας τους, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κάλυψη των αναγκών των Υπηρεσιών με ιδιαίτερη επιβάρυνση, όσο και στην προμήθεια αναλωσίμων συντήρησης Fax (Drum Unit) με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.


Η προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται στο ποσό των (24.400€) είκοσι τεσσάρων χιλιάδων τετρακοσσίων ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.Η δαπάνη θα βαρύνει τους ΚΑΕ: 072 α.0869 και 072 α.1329 και καταχωρήθηκε με α/α 311/30-06-2011 στο Βιβλίο Εγκρίσεων και Εντολών Πληρωμής της Υπηρεσίας Δημοσιονομικού Ελέγχου στο Νομό Θεσ/νίκης.


Η εν λόγω ανάθεση θα γίνει με κριτήριο αξιολόγησης τη χαμηλότερη τιμή στο σύνολο των φωτοτυπικών που περιγράφονται στον συνημμένο πίνακα (1) ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και στον πίνακα (2) περιγράφεται η προμήθεια αναλωσίμων συντήρησης φαξ (DRUM ) κατά τύπο και ποσότητες .Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των χιλίων ευρώ (1000 €) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα βαρύνει τον ΚΑΕ : 072 α.1329.Η επιλογή θα γίνει με κριτήριο την χαμηλότερη τιμή ανά τύπο αναλωσίμου τα οποία πρέπει να είναι αυθεντικά και όχι συμβατά.


Η συντήρηση των φωτοτυπικών μηχανημάτων περιγράφεται στην κάτωθι παράγραφο και θα ολοκληρωθεί μέσα σε είκοσι μέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Στην περίπτωση που υπάρξουν προσφορές ισότιμες μεταξύ των υποψηφίων τότε ο τελικός ανάδοχος θα προκύψει κατόπιν διαπραγμάτευσης μεταξύ όλων των υποψηφίων.
   

ΑΔΑ: 4ΑΣΟ7ΛΛ-ΖΦΞ

           
Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 13 /07/2011 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Τμήματος Προμηθειών στον 7ο όροφο.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές  του κατασκευαστή εκάστου φωτοτυπικού μηχανήματος εφόσον απαιτηθεί Service που αντιστοιχεί στο μέγιστο κύκλο εργασιών των υλικών συντήρησης τότε θα γίνει η αντικατάσταση των κάτωθι υλικών:

1. Drum   2. Blade   3. Starter  4. Press  5.Hot   6. Web, Νυχάκια, Κορώνες αν επιβάλλεται η αλλαγή τους.
Εκτός των ανωτέρω αλλάζουν  κι ότι περιλαμβάνει το έντυπο service του κατασκευαστή.

Στην περίπτωση του ελαχίστου κύκλου εργασιών για Service τότε εκτός του αναγκαίου καθαρισμού αντικαθίστανται τα κάτωθι:

1. Blade  2. Κορώνες ,Νυχάκια  αν επιβάλλεται η αλλαγή τους.

Σε  κάθε συντήρηση πρέπει να περιγράφεται πλήρως  ο κατάλογος των προς αντικατάσταση υλικών τα οποία πρέπει να  έχουν πιστοποίηση καλής λειτουργίας.