Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΣΕΞ από τα κατεχόμενα στο σπίτι σας

katexomena 21 526x350 ΣΕΞ από τα κατεχόμενα στο σπίτι σαςΗ είδηση, σε περίοπτη θέση στον σημερινό τύπο, μας πληροφορεί πως ο τουρκοκύπριος, που ζει στις ελεύθερες περιοχές (ένας θεός γνωρίζει γιατί επιλέγει την ελεύθερη Λευκωσία και όχι τη κατεχόμενη) και υποθέτω πως κυκλοφορεί με παράνομα
εγγεγραμμένο όχημα του ψευδοκράτους για να μην καταβάλλει οποιοδήποτε τέλος στη νόμιμη Κ.Δ., όταν χρειάσθηκε σεξ αποτάθηκε στα κατεχόμενα. Η Ουκρανή που κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε στα κατεχόμενα ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, πέρασε στις ελεύθερες περιοχές χωρίς καμιά δυσκολία σαν να πήγαινε από τη Λευκωσία στη Λάρνακα.
Και εγώ ο αφελής διερωτώμαι. Μήπως ήλθε στη Κύπρο νόμιμα και εργαζόταν στις ελεύθερες περιοχές αλλά όπως συνήθως κάνουν μερικές κοπέλες από τρίτες χώρες όπως και η Ουκρανή, κατέληξε στη παράνομη εργασία και πέρασε στα κατεχόμενα; Ή πάλιν έφθασε στις ελεύθερες περιοχές σαν τουρίστρια και πέρασε στα κατεχόμενα αφού άκουσε πως αυτό είναι το πιο όμορφο μέρος της Κύπρου; Ή μήπως, που είναι και το πιο πιθανόν, να έφθασε μέσω των κατεχομένων λιμανιών ή του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου; Αυτά τα ερωτήματα με ταλανίζουν γιατί το συμβάν αποδεικνύει ένα πράγμα.
Η Κύπρος, ελεύθερη και κατεχόμενη, έχει μετατραπεί σε ένα ξέφραγο αμπέλι και κανείς δεν ενδιαφέρεται για το σοβαρό αυτό θέμα. Το μόνο που η αστυνομία προσπάθησε να εξακριβώσει ήταν αν πράγματι ο Τ/κ έκλεψε τα χρήματα της Ουκρανής όπως διατείνεται αυτή, ενώ εκείνος αναφέρει πως ούτε έρωτα έκανε γιατί η κοπέλα είχε βιολογικό πρόβλημα. Όμως εκείνη επέμενε να πάρει τα 60 ευρώ αφού αυτός ήταν και ο λόγος της επίσκεψης της στην ελεύθερη Λευκωσία, μας πληροφορεί ο Τ/κ.
Το επιμύθιο τώρα μας λέγει πως εκτός από τα τόσα παράνομα τ/κ προϊόντα που μας έρχονται για να στηρίξουμε τους Τ/Κ «αδελφούς μας» μπορούμε τώρα να εισάγουμε και κοπέλες για σεξ. Το τίμημα είναι μόνο 60 Ευρώ και η κοπέλα μπορεί να παραμείνει όλο το βράδυ αφού βεβαίως πιεί και κανένα ποτό για να κάμει κέφι.
Τον λόγο τώρα έχουν, κατά την άποψη μου, τρία Υπουργεία. Το Δημοσίων Έργων για πιθανή παράνομη χρήση οχήματος από τον Τ/κ, το Εσωτερικών για παράνομη είσοδο της Ουκρανής στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα και το Δημοσίας Τάξεως για το θέμα του αγοραίου έρωτα. Τα υπόλοιπα ας τα ξεδιαλύνουν ο Τ/κ και η παράνομη Ουκρανή. Και να φαντασθείτε την ίδια μέρα που συνέβαιναν αυτά στη Κύπρο, ο πρόεδρος μας βρισκόταν στην Ουκρανία για να συμβάλει στη σύσφιξη των σχέσεων Κ.Δ. και Ουκρανίας!!!

odysseas angelides edek 99x150 ΣΕΞ από τα κατεχόμενα στο σπίτι σας





Οδυσσέας Αγγελίδης,

Λάρνακας Λαπήθου,