Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Καταβρόχθισε 62 hot dogs μέσα σε 10 λεπτά (βίντεο)

HOTDOG Καταβρόχθισε 62 hot dogs μέσα σε 10 λεπτά (βίντεο)
Της Γεωργίας Μιχαήλ
Ακόμη κι αν είστε απ’ τους ανθρώπους που τους αρέσει να τρώνε πολύ και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας καταβροχθίζουν ότι βρουν μπροστά τους, θα μπορούσατε να φάτε 62 hot dogs μέσα σε 10λεπτά;;;  Ή έστω θα μπορούσατε να φάτε 40 hot dogs στον ίδιο
χρόνο;;;
Σκεφθείτε το καλά γιατί δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζεται…
Αυτό μπορεί να σας το επιβεβαιώσουν ο Τζόι Τσέστνατ και η Σόνια Τόμας οι οποίοι κέρδισαν σε διαγωνισμό για το ποιος θα φάει τα περισσότερα hot dogs σε διάστημα 10λεπτών.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο την ημέρα των εορτασμών της Ανεξαρτησίας της Αμερικής, 4ης Ιουλίου, από το διάσημο κατάστημα hot dogs “Nathan’s Famous”, στο Κόνι Αϊλαντ της Νέας Υόρκης.
Ο Τζόι Τσέστνατ , από την Καλιφόρνια, ήταν ο νικητής στην κατηγορία ανδρών και έτσι κερδίζει για 5η φορά τον ετήσιο διαγωνισμό Nathan’s τρώγοντας 62 hot dogs σε διάστημα 10λεπτών.
Ο νικητής είναι γνωστός και με το ψευδώνυμο «Σαγόνας»…. Τυχαίο;;; Δε νομίζω!!!
Κι αν νομίζεται ότι ο νικητής είναι παχύσαρκος…. τότε έχετε λάθος  γιατί ο Καλιφορνέζος Τσέστνατ έχει ύψος 1.83 και ζυγίζει 99 κιλά. Όπως δήλωσε ο ίδιος, προπονείται σκληρά πριν από κάθε διαγωνισμό.
Τι κέρδισε από αυτό τον «αγώνα»;;;
Εκτός του ότι έφαγε δωρεάν 62 hot dogs…πήρε και ως έπαθλο10.000 δολάρια !!!
Και χορτασμένος και πληρωμένος….
Νικήτρια στην κατηγορία γυναικών αναδείχτηκε η  Σόνια Τόμας ή αλλιώς γνωστή ως “Η Μαύρη Χήρα”,  λόγω του ότι επικρατεί έναντι ανδρών που είναι τέσσερις με πέντε φορές μεγαλύτεροι της σε διαστάσεις.
Ο σωματότυπος της Αμερικανίδας κορεάτικης καταγωγής δεν υποδηλώνει σε καμία περίπτωση ότι μπόρεσε να καταβροχθίσει 40 hot dogs σε 10λεπτά.

Δέστε το βίντεο και θα καταλάβετε :
http://www.onlycy.com

 http://www.onlycy.com