Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συμφωνία Ζαγοράκη - επενδυτών!!!


Συμφωνία Ζαγοράκη - επενδυτών!!!Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο(χθες) η αιφνιδιαστική συνάντηση μεταξύ Ζαγοράκη, Κατσαρή και Σαχπατζίδη και η οποία οδήγησε σε συμφωνία με τους υποψήφιους επενδυτές και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες!


Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής :

«Σήμερα, 26 Ιουλίου 2011, συναντήθηκαν οι κ.κ Κατσαρής, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης οι οποίοι είχαν τηλεφωνική συνομιλία και με τον κ. Φλωρίδη. Αποφάσισαν να προχωρήσουν ενωμένοι, με μοναδικό γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ.
Τις επόμενες μέρες, μετά από το παιχνίδι της Πέμπτης, θα υπάρξουν οριστικές και επίσημες ανακοινώσεις».
Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι στο βυθισμένο στη θλίψη και το πένθος Όσλο, για το αυριανό παιχνίδι με την Βαλερένγκα.

Στην πρώτη προπόνηση, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Βαλερένγκα, ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε πάνω-κάτω τις σκέψεις του για το σχήμα που θα παρατάξει στο ματς της Πέμπτης.

Ο Ρουμάνος φέρεται να έχει καταλήξει στους δέκα, που θα ξεκινήσουν και απομένει να καταλήξει και στον τερματοφύλακα, καθώς Χαλκιάς και Κρέσιτς διεκδικούν ακόμη τη θέση κάτω από τα δοκάρια.
Στις ασκήσεις τακτικής ο Μπόλονι έδειξε ότι θα παίξει με σύστημα 4-2-3-1, με τους Έτο, Μαλεζά, Τσιρίλο, Λίνο στην άμυνα, Γκαρσία και Αρίας αμυντικά χαφ, τον Φωτάκη μπροστά τους, τον Βιεϊρίνια και τον Ρομπέρ στα άκρα, και τον Αθανασιάδη σέντερ φορ.
Με τον τελευταίο μάλιστα, ο Μπόλονι είχε χθες ένα τετ-α-τετ εξηγώντας του πως θέλει να κινείται στο γήπεδο…

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=128731904