Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μοιραίοι κι άβουλοι, αντάμα με τους τοκογλύφους της τρόικας

Θλιβερή εικόνα λόχου θυμίζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που πάει σήμερα το μεσημέρι συντεταγμένα να ψηφίσει την κοινωνική εξαθλίωση της Ελλάδας. Μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα με τους διεθνείς τοκογλύφους, θα βάλουν την υπογραφή τους στο χαρτί
 που περιγράφει αναλυτικά την σύγχρονη κατοχή της χώρας.Τραγική η εικόνα της Βάσως Παπανδρέου να δηλώνει ότι το μεσοπρόθεσμο είναι καταστροφικό, αλλά θα το ψηφίσει! Και καλά από τον παγκοσμίως άγνωστο Ρομπόπουλο, τον μονίμως διαφωνούντα Κουρουμπλή, τον Καρτάλη, τη Γιαννακά και μερικούς ακόμη που βάζουν πάνω απ΄ όλα το πολιτικό και προσωπικό τους κόστος.
Αλλά θα περίμενε κανείς ή ήλπιζε κανείς από τη Βάσω, τον Απόστολο Κακλαμάνη και μερικά ακόμη κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ να φρενάρουν την παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους της τρόικας.
Η απόφαση όσων συνυπογράψουν αυτό το κατάπτυστο κείμενο που λέγεται μεσοπρόθεσμο θα τους κυνηγά μέχρις τα δυσμάς του πολιτικού τους βίου. Σήμερα κάποιοι πάνε να «δολοφονήσουν» τα όνειρα του λαού.
Ας περιμένουν όμως αργά ή γρήγορα και τις συνέπειες των πράξεών τους. Οι εκλογές είναι κοντά! Για όλους! Προσκυνημένους και μη!

http://www.kentrinews.gr/?p=22860