Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Χθες… λιοντάρι, σήμερα… λαγός ο Ανδρουλάκης!

Στροφή 180ο , αλλά και σε επίθεση φιλίας, προς το Θεόδωρο Πάγκαλο, προχώρησε σήμερα ο Μίμης Ανδρουλάκης, μετά την δημοσιοποίηση των όσων, σε έξαλλη κατάσταση έλεγε χθες στο καφενείο της βουλής, εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.«Ξέρετε πόσο αγαπώ τον Πάγκαλο, ξέρουμε όλοι ότι
 έχει λόγο μεταφορικό και ειρωνικό. Αλλά σε αυτή την κατάσταση γενικευμένης ανασφάλειας, το κάθε τι που λέμε μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις αρνητικές σε επενδυτές και δανειστές. Γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή», είπε χαρακτηριστικά, ξεχνώντας με μεγάλη ευκολία τι έλεγε χθες.
Δεν ξέρουμε πόσο αγαπά τον Πάγκαλο, και ποσώς μας ενδιαφέρει, αλλά ξέρουμε ότι, μπρος στον κίνδυνο να τον κατσαδιάσει ο Πάγκαλος, το΄ βαλε στα πόδια!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Μίμης Ανδρουλάκης μαζί με την Χρύσα Αράπογλου και την Νάντια Γιαννακοπούλου μόλις άκουσα τον Πάγκαλο να λέει ότι στην Αργεντινή υπήρξαν 42 νεκροί, φώναζαν χθες στο καφενείο της βουλής «να τελειώσουν τον Πάγκαλο, γιατί αλλιώς κανείς δεν θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο».

http://www.kentrinews.gr/?p=22732