Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Εβδομαδιαίο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, πάλι, του υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού Γ. Νικητιάδη!!!

Εβδομαδιαίο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, πάλι, του υφυπουργού Πολιτισμού-Τουρισμού Γ. Νικητιάδη, που ''βαφτίστηκε'' ως ''επαφή με... ομογενείς επιχειρηματίες και την... ελληνική Εκκλησία''

Ο κ. Γ. Νικητιάδης συνεχίζει ακάθεκτος τις τουριστικές του περιπλανήσεις αρχές καλοκαιριού 2011
 (3 με 11 Ιουνίου), με κρατικό χρήμα, γιά να ''προτρέψει'' τους... 'Ελληνες
 Ομογενείς στη Νέα Υόρκη να επισκεφτούν την... πατρίδα τους το... καλοκαίρι (που την επισκέπτονται κάθε χρόνο χωρίς φυσικά τις... παραινέσεις ''τουριστών'' υφυπουργών ή υπουργών).

Ο κ. Νικητιάδης, συνοδεύεται και από τον ''εξωτερικό του συνεργάτη'', τον κ. Γ. Καλούδη. Δυστυχώς γιά τον υφυπουργό και πρώην κάτοικο Νέας Υόρκης, οι Ομογενείς τον κατάλαβαν και τον ''στολίζουν'' ανάλογα και άσχημα, ενώ η κυβέρνηση της (χρεοκοπημένης) Ελλάδας, κάνει το ''κορόϊδο''. 'Ισαμε την παραμονή (2 Ιουνίου '11) της υφυπουργικής επίσκεψης δεν υπάρχει επίσημο πρόγραμμα επαφών και λοιπών ''δραστηριοτήτων''. Ανεπίσημα, μάθαμε ότι ο υφυπουργός θα πάει σε ένα... ελληνικό σχολείο στην Αστόρια και θα μιλήσει σε ...'Ελληνες εστιάτορες στη Νέα Υερσέη και στην Βαλτιμόρη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο υφυπουργός επισκέπτεται τις ΗΠΑ, γιά την ''τουριστική προβολή της Ελλάδας''. Δυστυχώς, η θλιβερή διαχρονική τακτική προσωπικών ταξιδιών πολιτικών με κρατικό χρήμα, γιά την δήθεν (τουριστική) προβολή της πατρίδας μας στους... 'Ελληνες στις ΗΠΑ συνεχίζεται και η (κάθε) ελληνική κυβέρνηση την ανέχεται, ενώ οι Ομογενείς θλίβονται γιά την κατάντια, που προκαλεί η ανευθυνότητα και η σπατάλη... (Περισσότερα, αύριο)