Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ



Όλα καλά με την επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες Κολινδρού,αφού το χθεσινό πρόβλημα με την ΑΤΕ  λύθηκε κι από σήμερα καταβάλλεται κανονικά στους δικαιούχους...
Χθες χρειάστηκε να συνταχτεί μια Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία εναντίον της ΑΤΕ από τη διοίκηση του ΑΣΟ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ...

Διαβάστε την παρακάτω,έστω κι ετεροχρονισμένα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κε Πρόεδρε

Όπως όλοι γνωρίζουν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κολινδρού είναι μια επιχείρηση η οποία για δεκαετίες λειτούργησε στο πλευρό των αγροτών του δήμου Κολινδρού διασφαλίζοντας παράλληλα το όνομά του απέναντι σε οποίους κατά καιρό συνεργάτες είχε.
Διάνυσε πολλά χρόνια με οικονομικές συνεργασίες εκατομμυρίων και δεν λερώθηκε το όνομα του ποτέ.
 Ακόμα και τώρα που ανέστειλε την εμπορική του λειτουργία δεν άφησε καμιά οφειλή σε κανένα-το τονίζουμε σε κανένα-εκτός από ένα υπόλοιπο δανείου προς την αγροτική τράπεζα ύψους 49000,00€ το οποίο το παρακολουθούμε.
Το εν λόγω υπόλοιπο δανείου θα καλυφθεί από της απαιτήσεις προς είσπραξη του συνεταιρισμού που ανέρχονται στο ύψους των 110000,00€.
 Παράλληλα η τράπεζα για αυτό το χρέος έχει υποθηκεύσει τα δύο από τα τρία ιδιόκτητα κτίρια του συνεταιρισμού.
Λόγω των παραπάνω θεωρούμε αδικαιολόγητη και παντελώς απαράδεκτη τη κίνηση της αγροτικής τράπεζας να δεσμεύσει τα χρήματα που προορίζονται για τους αγρότες από επιστροφή ΦΠΑ.
Τα χρήματα αυτά είναι των αγροτών και όχι του συνεταιρισμού.
θεωρούμε ότι ο διευθυντής Σ. Μ. λειτούργησε αντιαγροτικά και μάλιστα σε μια περίοδο όπου η αναγκαιότητα για ρευστότητα των αγροτών είναι στο μέγιστο.

Παρακαλούμε για την άμεση αποδέσμευση των χρημάτων.

 ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Σ.Ο. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Π.Π.