Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Aνακοίνωση από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιολόγηση μέτρων του ΠΑΑ της Ελλάδας 2007-2013


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα παρακάτω:


Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνεται η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αξιολόγηση μέτρων του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2007-2013.
Πρόκειται για οριζόντιο εθνικό πρόγραμμα του γεωργικού τομέα της Ελλάδας για την Δ΄ Προγραμματική περίοδο με συνολική Δημόσια Δαπάνη ύψους 5,3 δις, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ).
Η ΕΥΔ ΠΑΑ προβαίνει σε προσέλκυση αξιολογητών από τις Υπηρεσίες του Υπουργείου και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους σχετικά με την πρόθεσή τους για εμπλοκή τους στην ανωτέρω διαδικασία.
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν όλοι οι Υπάλληλοι ΠΕ ή ΤΕ Υπηρεσιών του ΥΠΑΑΤ, όπως ακριβώς προσδιορίζονται οι τελευταίες στο ισχύον οργανόγραμμα του Υπουργείου, όπως επίσης και των εποπτευόμενων από αυτό ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ και Οργανισμών (πλην του ΟΠΕΚΕΠΕ),οι οποίοι συνδέονται με το Υπουργείο και τα λοιπά προαναφερόμενα νομικά πρόσωπα με οποιαδήποτε σχέση εργασίας πλην συμβάσεων ορισμένου χρόνου, έργου ή μαθητείας.
Η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται εγγράφως στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΠΑΑ –Μονάδα Δ΄, στην Δ/νση: Λ. Αθηνών 58 Αθήνα, το αργότερο έως 24/6/2011. Παράλληλα αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση eydpaa@mou.gr
Για την αξιολόγηση των αιτήσεων ενίσχυσης θα συστήνονται ομάδες εργασίας εκτός ωραρίου εργασίας, στις υπηρεσίες των αξιολογητών, θα είναι αμειβόμενες, σύμφωνα με τον Ν. 3833/2010, τον Ν. 3614/2007 και το Π.Δ. 4/2002 και θα μπορούν να λειτουργήσουν μέχρι 31/12/2013.