Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Λυμπε...ration για την ΑΕΚ

Εννέα χρόνια δίχως κούπα ήταν αρκετά για την ΑΕΚ, η οποία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Λυμπερόπουλο, επικράτησε με 3-0 του Ατρόμητου στον τελικό Κυπέλλου, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, για πρώτη φορά, μετά το 2002.


Το δρόμο για την κατάκτηση του Κυπέλλου άνοιξε ο Μεσσήνιος φορ. Ο «Λύμπε», ο οποίος σήμερα
 κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, μετά από σέντρα του Σκόκο στο 28’ , έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ιτάνζ. Πάντως σύμφωνα με το replay ο «Λύμπε» φαίνεται να είναι σε θέση οφσάιντ.


O Μπάχα στο 77’ διπλασίασε τα τέρματα του «δικέφαλου», ενώ το κερασάκι στην τούρτα για την Ένωση έβαλε ο Καφές, ο οποίος σκόραρε στο 85' , διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Tο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου


Σκονδράς, Νεμπεγλέρας- Μάκος, Λυμπερόπουλος, Ντιόπ

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):
Ιτάντζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα (82΄ Σαρμιέντο), Σκόνδρας, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (66΄Μπρίτο), Καμαρά (90΄ Σαμπού), Αναστασάκος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):
Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (32' Μπαχά), Μπλάνκο (70' Καφές)



Το γκολ του Μπαχά




Το γκολ του Καφέ




Κίτρινες: Σκονδράς, Νεμπεγλέρας- Μάκος, Λυμπερόπουλος, Ντιόπ


Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης):Ιτάντζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα (82΄ Σαρμιέντο), Σκόνδρας, Τάτος, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι (66΄Μπρίτο), Καμαρά (90΄ Σαμπού), Αναστασάκος.


ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ):Σάχα, Καράμπελας, Δέλλας, Μανωλάς, Γεωργέας, Ντιόπ, Λαγός, Μάκος, Λυμπερόπουλος, Σκόκο (32' Μπαχά), Μπλάνκο (70' Καφές)


H έναρξη του αγώνα



Πηγή... http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=302061&cid=10