Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ πήρε άξια τον τίτλο»

«Σφίγγα» για το μέλλον του και πανευτυχής για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 3-0 επί του Ατρόμητου στον τελικό. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ ευχαρίστησε τους παίκτες του και τόνισε για την αντιστροφή του κλίματος.
Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ πήρε άξια τον τίτλο»
«Για μένα είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος, άλλωστε ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες μου γιατί ήταν μια σεζόν με άσχημες στιγμές, με δύσκολα
 περιστατικά. Ομως καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα, να πατήσουμε γερά στα πόδια μας και να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο», τόνισε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ λίγα λεπτά μετά το τέλος του

 
Οσο για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου και μια ενδεχόμενη καλή πορεία στα πλέι οφ παίξουν ρόλο στην απόφαση για το αν θα μείνει και τη νέα χρονιά, ξεκαθάρισε: «Όχι, αυτή είναι μια στιγμή για να διασκεδάσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στα πλέι οφ, ελπίζω το Κύπελλο να μας δώσει ώθηση, αλλά δεν είναι στιγμή να μιλήσω για το μέλλον μου στην ομάδα».
Και ο Χιμένεθ κατέληξε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, είχε πολύ καλή σεζόν, έφτασε άξια στον τελικό και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ πήρε άξια τον τίτλο».

Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128628130