Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Μουρίνιο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Ρεάλ με 3-2 από την Σαραγόσα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» τονίζοντας πως «απέτυχα να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου».
Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στον τελικό, η Ρεάλ έπεσε θύμα έκπληξης και μάλιστα μέσα στην έδρα της από την Σαραγόσα και υπέστη δεύτερη διαδοχική ήττα κάτι που έχει να συμβεί σε
 ομάδα που έχει καθίσει ο Μουρίνιο από το Φεβρουάριο του 2002!
«Ο προπονητής απέτυχε να δώσει κίνητρο στους παίκτες του που δεν έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε τρία γκολ πριν βελτιωθούμε στην επανάληψη», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος άφησε εκτός αποστολής των Κριστιάνο Ρονάλντο ως απάντηση στις δηλώσεις του πρώην άσου της Μάντσεστερ Γ. μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Ο «Special One» δεν συμφώνησε με την άποψη πως η ομάδα που παρέταξε ήταν αδύναμη για να κερδίσει την Σαραγόσα:
«Βασικά η σύνθεση της ομάδας ήταν ίδια όπως ήταν και σε πιο δύσκολα παιχνίδια όπως με την Μπιλμπάο και την Βαλένθια όπου κερδίσαμε με ευκολία. Εγώ αποφάσισα να μην έχω στην αποστολή τον Ρονάλντο. Είχαμε τον Ιγκουαϊν και τον Μπενζεμά έτοιμους να παίξουν και τον Αντεμπαγιόρ στον πάγκο. Η αντίπαλος μας πάλεψε πολύ σκληρά. Με τους βαθμούς που πήρε εξασφάλισε την παραμονή. Όταν πήρε το προβάδισμα κλείδωσε το ματς και είχε τον χρόνο αλλά και την τύχη με το μέρος της».


Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16490&subid=2&pubid=128628131