Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

 Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται το πρόγραμμα διαγραμμίσεων
στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στη 13η επαρχιακή οδό (Διασταύρωση 1ης Π.Ε.Ο. ΑΙΓΙΝΙΟ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ-ΚΑΣΤΑΝΙΑ-ΡΥΑΚΙΑ) για την αποφυγή ατυχημάτων κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, που η ορατότητα είναι περιορισμένη.


Σε καθημερινή βάση μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μετά και την υπογραφή της σύμβασης του έργου προμήθεια υλικών διαγράμμισης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  προϋπολογισμού 103.655,00€ (με ΦΠΑ 24%), υλοποιεί απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης, που εντάσσονται στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου και την οδική ασφάλεια.


Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μετέβη στο σημείο των εργασιών και επίβλεψε τις παρεμβάσεις, διαπιστώνοντας τον ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό με τον οποίο προχωράνε αλλά και την ποιότητά τους, με στόχο –όπως τόνισε- την ενίσχυση των συνθηκών οδικής ασφάλειας και την άνετη κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και περιλαμβάνει εργασίες που εκτελούνται σε καθημερινή βάση για τη συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με επίκεντρο πάντα τον πολίτη και την ανάπτυξη της περιοχής.