Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή στην Αθήνα και κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού κόλπου

      ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Εκδρομή στην Αθήνα με κρουαζιέρα στον Σαρωνικό



          Το Λύκειο των Ελληνίδων Κατερίνης πραγματοποίησε 3ήμερη εκδρομή  8, 9 και 10 Ιουνίου στην Αθήνα και κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού κόλπου.


        Τα μέλη και οι φίλοι/ες του ΛΕΚ πέρασαν αρχικά από τη λίμνη της Βουλιαγμένης και απόλαυσαν το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. 


Κατά την κρουαζιέρα τους στον  Σαρωνικό, είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στα πλακόστρωτα σοκάκια της κοσμοπολίτικης Ύδρας με τον ξεχωριστό αρχιτεκτονικό της πλούτο και να επισκεφτούν την ιστορική οικία Κουντουριώτη. Επόμενη στάση στον καταπράσινο Πόρο και τελευταίος σταθμός της κρουαζιέρας η ιστορική Αίγινα, γνωστή τοις πάσι για τα πεντανόστιμα φιστίκια της.


          Το κυριακάτικο πρωινό πριν την επιστροφή, το πέρασαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος” και, με στάση για γεύμα στη Χαλκίδα, επέστρεψαν το βράδυ στην Κατερίνη. Ήταν ένα τριήμερο πλούσιο σε εικόνες, εμπειρίες, γνώσεις και συναισθήματα.