Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ανατρεπτική ισοπαλία στη Δράμα για Δόξα και Αιγινιακό

Σε ένα χορταστικό και ανατρεπτικό ματς, Δόξα Δράμας και Αιγινιακός ήρθαν ισόπαλοι 3-3.

Πολλά γκολ, ένα δοκάρι και εναλλαγές στο σκορ είχαμε στο παιχνίδι της Δράμας. Η γηπεδούχος ομάδα ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, «σφυροκοπούσε» την άμυνα του Αιγινιακού, είχε δοκάρι με τον Μαρκόπουλο στο 25’ και προηγήθηκε με γκολ του Γουνδουλάκη (31’). Ωστόσο, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας τρίποντο, δείχνοντας ότι το σερί των δύο προηγούμενων αγωνιστικών ήταν... έκλαμψη.

Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, με δύο τέρματα μέσα σε ένα λεπτό (49’-50’) στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ σε 2-1 με τα γκολ των Παπαδόπουλου, Χότζιτς. Δεν κράτησε, ωστόσο, για πολύ η... χαρά, αφού οι Μαυραετοί αντέδρασαν, ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Γεωργιάδη (63’) και πήραν εκ νέου προβάδισμα (3-2) με τον Κουσκουνά στο 68’. Τελικά, ο Ζούρκος διαμόρφωσε το τελικό 3-3 στο 86'.

Ο Αιγινιακός μπήκε απειλητικά στο παιχνίδι, όταν στο 8’ ο Σοφιάνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, δεν έπιασε καλά το σουτ και έστειλε την μπάλα άουτ. Από εκεί και έπειτα, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τον επιθετικό μονόλογο. Απώλεσαν ευκαιρίες με κύριο πρωταγωνιστή τον Νίκο Κουσκουνά στο 13’, 15’, 19’, τον Ματσούκα στο 26’, ενώ είχαν και δοκάρι με τον Μαρκόπουλο στο 25’.  Το γκολ ήρθε τελικά στο 31’ με την κεφαλιά του Φανούρη Γουνδουλάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ! Ο Αιγινιακός μέσα σε ένα λεπτό έκανε την ανατροπή. Ισοφάρισε με τον Παπαδόπουλο μόλις στο 49’ και ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ με τον Χότζιτς το 50’. Όμως, η γηπεδούχος αντέδρασε, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Γεωργιάδη στο 63’, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 68’ με τον Κουσκουνά.

Ο Ζούρκος δεν είχε πει την τελευταία λέξη, αφού με ένα άπιαστο βολέ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα (3-3), που ήταν και το τελικό σκορ. Ένας βαθμός για τον Αιγινιακό που είναι σημαντικός στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του στην κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ- ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: 3-3

ΓΚΟΛ: Γουνδουλάκης (31’), Γεωργιάδη (63’), Κουσκουνάς (68’) - Παπαδόπουλος (49’), Χότζιτς (50’), Ζούρκος (86’)

ΔΟΚΑΡΙ: Μαρκόπουλος (25’)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57’ Κάσες), Μαρκόπουλος (57’ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (76’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι (83’ Μπιλάλι), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς (83’ Φουρτζίου), Χότζιτς (60’ Πετρούσης), Σοφιάνης.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Ξάνθης)
Βοηθοί: Αϊναλής (Μακεδονίας), Τζιώτζιος (Θράκης)