Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Απίστευτη απόφαση σε πολυκατοικία της Λάρισας: Κλείδωσαν το ασανσέρ σε όσους δεν πληρώνουν κοινόχρηστα

Η οικονομική κρίση -όπως είναι γνωστό- έχει «χτυπήσει» πολλά νοικοκυριά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν στις
υποχρεώσεις τους.
Σκληρά όμως είναι τα μέτρα που επιβλήθηκαν σε όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα, σε μία πολυκατοικία με 75 διαμερίσματα, μεταξύ αυτών και επαγγελματικές στέγες, στην πόλη της Λάρισας.
Η γενική συνέλευση ενοίκων αποφάσισε να τοποθετηθεί κλειδωνιά στην πόρτα του ασανσέρ και χορηγήθηκαν κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους.
Στους ενοίκους, δηλαδή, οι οποίοι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και φυσικά πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.
Αποτέλεσμα ήταν να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από όσους ενοίκους δεν έχουν κλειδιά για τη χρήση του ασανσέρ της πολυκατοικίας, και να προσφύγουν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν, κατ’ αρχάς, για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και κατά δεύτερον πώς μπορούν να την αντιμετωπίσουν.
Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πρωτόγνωρο, καθώς δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο κατά το παρελθόν, τουλάχιστον στην πόλη της Λάρισας.
Πηγή: onlarissa
https://www.altsantiri.gr/