Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ο Υπουργός Παιδείας στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης μέσω ΕΡΤ!!!

Ο Υπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων θα βραβεύσει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης

με την πρώτη εύφημο μνεία, με αφορμή τη συμμετοχή του σχολείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό "Σαράντα χρόνια εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση".
Η βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν (Πρότυπο ΓΕΛ Βαρβακείου Σχολής, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο &  Λύκειο Κατερίνης, 2ο ΓΕΛ Αγρινίου και 13ο ΓΕΛ Λάρισας), θα πραγματοποιηθεί στην εορταστική εκδήλωση για τα 40 χρόνια Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:30 π.μ., στην αίθουσα Γαλάτεια Σαράντη του ΥΠΠΕΘ στο Μαρούσι. 
Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης, όντας το μοναδικό σχολείο ειδικής αγωγής πανελλαδικά που βραβεύεται,  συμμετείχε στην κατηγορία "τηλεοπτικό σποτ 45 δευτερολέπτων" (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση), με τέσσερις νέους τηλεοπτικούς αστέρες (Αναστασία, Γιώργος, Δημήτρης και Βασιλική), σ' ένα ασπρόμαυρο old house edition spot που γράφει ιστορία και τιμά, όπως της αρμόζει, την Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση και το έργο της. 
Είμαστε για μία ακόμη φορά περήφανοι, γιατί (εκτός όλων των άλλων), είμαστε το μοναδικό σχολείο ειδικής αγωγής -σε όλες τις βαθμίδες και σε όλες τις κατηγορίες- που βραβεύεται πανελλαδικά, το μοναδικό υπό βράβευση σχολείο από την Πιερία στο διαγωνισμό (και ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα στην κατηγορία του τηλεοπτικού σποτ), συναγωνιζόμενοι με εκατοντάδες σχολεία γενικής αγωγής, με μακροχρόνιες πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου (πειραματικά, πρότυπα και ιδιωτικά σχολεία, των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης και μεγάλων αστικών κέντρων της περιφέρειας). 
Το τηλεοπτικό σποτ θα προβάλλεται, εκτός από τη συγκεκριμένη εκδήλωση και απ' όλα τα κανάλια της ΕΡΤ και την εκπαιδευτική ραδιοτηλεόραση, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, συνιστώντας μία ακόμη ανυπέρβλητη τηλεοπτική και όχι μόνο επιτυχία, για ένα σχολείο πρότυπο στη θεωρία και στην πράξη, με μαθητές και μαθήτριες super talented, εντός και εκτός τάξης. 
Ευχαριστούμε θερμά για μία ακόμη φορά και θα επανέλθουμε...όχι από άλλη θέση, παρά μόνο από την πρώτη, στην κορυφή του Ολύμπου! Εκεί που ανήκουμε!