Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Τοποθέτηση φωτιστικών ασφαλείας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα τούνελ της Ιόνιας Οδού

 H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχοντας μία πετυχημένη και ανοδική πορεία από το 1979 έως και σήμερα, στην Ελλάδα και σε 72 χώρες του εξωτερικού, και
έχοντας προμηθεύσει με τα προϊόντα της μεγάλα έργα παγκοσμίως, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μεγαλύτερο έργο των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, αυτό της Ιόνιας Οδού. Τα φωτιστικά ασφαλείας της εταιρείας, κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές και πιστοποιημένα από έγκριτα Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα πιστοποιήσεων έχουν τοποθετηθεί στα τούνελ της Ιόνιας Οδού, με κύριο στόχο την διευκόλυνση και την ασφάλεια του πολίτη.


     Η Ιόνια Οδός είναι ο δρόμος που ενώνει το Αντίρριο με τα Ιωάννινα και  φέρνει την πρωτεύουσα της Ηπείρου πλέον πολύ πιο κοντά στην Αθήνα αλλά και στην Πάτρα. Εκτός από αυτό το γεγονός, η ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού, σηματοδοτεί και την δημιουργία του Μεγάλου Οδικού Δακτυλίου της χώρας. Πρόκειται για τη λειτουργία 4 αυτοκινητόδρομων που αλληλοτροφοδοτούνται και "κυκλώνουν" την χώρα καλύπτοντας τα περισσότερα αστικά κέντρα, λιμάνια και αεροδρόμια. Ο Μεγάλος Οδικός Δακτύλιος ξεκινά από την Αθήνα (στην πραγματικότητα μπορεί να ξεκινήσει από οποιοδήποτε σημείο επιλεγεί μέσα στον δακτύλιο) φτάνει μέχρι τη Θεσσαλονίκη (με τη χρήση της Νέας Οδού, της Κεντρικής Οδού και του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου), συνεχίζει δυτικά και μέσω της Εγνατίας Οδού φτάνει στα Ιωάννινα. Από εκεί συνεχίζει νότια και μέσω της Ιόνιας Οδού (και της Γέφυρας) φτάνει στο Ρίο και την Πάτρα και κλείνει τον δακτύλιο οδεύοντας ανατολικά προς Κορινθία και μέσω της Ολυμπίας Οδού τελικά μέχρι την Αθήνα και με τη βοήθεια της Αττικής Οδού. Μέσα σε αυτόν τον δακτύλιο πέρα από τις παραπάνω πόλεις έχουμε τα αστικά κέντρα της Λαμίας, του Βόλου, της Λάρισας, της Κατερίνης, της Βέροιας, της Κοζάνης, των Γρεβενών, της Άρτας, του Αγρινίου, του Μεσολογγίου, του Αιγίου, της Κορίνθου και της Ελευσίνας. Η λειτουργία του εξυπηρετεί επίσης τα Αεροδρόμια Ελ. Βενιζέλος, Νέας Αγχιάλου, Μακεδονία, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Ακτίου, και τα Λιμάνια του Πειραιά, του Βόλου, της Θεσσαλονίκης, της Ηγουμενίτσας, της Πάτρας, της Κορίνθου και της Ελευσίνας.
     Η σπουδαιότητα του έγκειται στο γεγονός ότι θα βοηθήσει στην εύκολη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, των υπηρεσιών και του πολιτισμού. Είναι επίσης προφανές ότι η οδική μετακίνηση, από πόλη σε πόλη, γίνεται εύκολη υπόθεση ενώ τα επίπεδα οδικής ασφάλειας αναμένεται να αυξηθούν και να μετριαστούν τα τροχαία και θανατηφόρα ατυχήματα. Η ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. προμηθεύοντας τα τούνελ της Ιόνιας Οδού με τα προϊόντα της συμβάλει κατά ένα ποσοστό στην εύρυθμη λειτουργία του νέου αυτού έργου, αλλά κυρίως στην γρηγορότερη και ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπων και των αγαθών.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».