Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Αισιοδοξία για την άδεια στον Αιγινιακό - Ενδιαφέρον για Γκούρτσα

Έφεση κατέθεσε ο Αιγινιακός στην δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων.
Σε δεύτερο βαθμό προσπαθεί να διεκδικήσει την εξασφάλιση της άδειας ενόψει του νέου πρωταθλήματος ο Αιγινιακός. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η ομάδα του Αιγινίου, που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θωμά Σβαρνόπουλο, κατέθεσε τη Δευτέρα (17/07) τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και το παράβολο των 3.500 ευρώ για την έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Υπενθυμίζεται ότι οι «κυανόλευκοι» δεν πήραν άδεια λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΙΚΑ, Εφορία, αλλά και ληξιπρόθεσμων οφειλών προς εργαζομένους. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο νομικός, Κίμων Ευαγγελάτος και η πλευρά των «κυανόλευκων» δηλώνει αισιόδοξη πως η ομάδα θα πάρει την άδεια, αφού έχουν ήδη τακτοποιηθεί οι εκκρεμότητες.

Ο Αιγινιακός ενδιαφέρεται να επανεντάξει στο ρόστερ του τον Δημήτρη Γκούρτσα.
Ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό αναζητά ο Αιγινιακός και πολλές κινήσεις εξαρτώνται από την εξασφάλιση ή μη της άδειας. Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν είναι, λοιπόν, αυτή του Δημήτρη Γκούρτσα.
Ο 26χρονος επιθετικός μετά από 1,5 χρόνο συνεργασίας με την ομάδα της βόρειας Πιερίας (40 συμμετοχές, 24 γκολ) αποχώρησε τον χειμώνα για την ομάδα της γενέτειράς του, τον Πανσερραϊκό (21 ματς, 8 γκολ). Το συμβόλαιό του έληξε και από τους «κυανόλευκους» εκφράστηκε ενδιαφέρον για την επιστροφή του. Εξάλλου, οι δύο πλευρές είχαν λύσει φιλικά τη συνεργασία τους. Προτεραιότητα, πάντως, για τον Γκούρτσα είναι τα «λιοντάρια» και, όπως πολλοί συμπαίκτες του, έτσι και ο ίδιος αναμένει τις διοικητικές εξελίξεις.