Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΟΝ

46ο Φεστιβάλ Ολύμπου
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΡΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
                                Τετάρτη 19-7-2017-Θέατρο Δίου

   Συνέχεια των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017 με μουσική. Ο Μάριος Φραγκούλης o κοσμαγάπητος καλλιτέχνης μας υποδέχεται με τη συναυλία του την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2017 στις 9:30 μ.μ. στο αρχαίο θέατρο Δίου.
  Το φετινό συναυλιακό πρόγραμμα του Μάριου Φραγκούλη επιφυλάσσει και μια επιπλέον ευχάριστη έκπληξη: μια δυνατή γεύση από τον δίσκο που ετοιμάζει με τον στιχουργό Παρασκευά Καρασούλο.  Ένας δίσκος που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα  και σηματοδοτεί την επανασύνδεση μετά από 12 χρόνια των δύο καλλιτεχνών αλλά και το μεγάλωμα της παρέας τους, αφού στο δίσκο έχουν εξασφαλιστεί λαμπρές συμμετοχές, όπως της Ελένης Καραΐνδρου, της Δήμητρας Γαλάνη  και του Γιώργου Ανδρέου ο οποίος θα υπογράψει  και τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών.
  Ο σπουδαίος ερμηνευτής, αγαπημένος του ελληνικού κοινού και εκλεκτός ανάμεσα στους ομότεχνούς του παγκοσμίως, θα πραγματοποιήσει  μία σειρά από συναυλίες σε μικρές και μεγάλες πόλεις στην Ελλάδα και την Κύπρο παρουσιάζοντας τη νέα του δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί στις αρχές Μαΐου.
  Ο Μάριος θα χαρίζει απλόχερα μερικά από τα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια που υπογράφουν οι πιο σπουδαίοι συνθέτες και στιχουργοί που άγγιξαν τις καρδιές μας.
  Δημιουργίες των Κραουνάκη, Νικολακοπούλου, Ρεμπούτσικα, Γαλάνη, Αντύπα, Αλεξίου, Παπαδημητρίου, Γκανά, Μαχαιρίτσα, Καραΐνδρου, Ιωαννίδη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Γκάτσου, καθώς θα ακουστούν σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση καινούργια τραγούδια της Ελένης Καραΐνδρου, Δήμητρας Γαλάνη και Γιώργου Ανδρέου καθώς και νέες συνθέσεις του ίδιου του Μάριου Φραγκούλη.
  Ερμηνεύοντας αυτά τα τραγούδια-μύθους, Ελληνικά και από το πλούσιο διεθνές ρεπερτόριο, ο Μάριος Φραγκούλης θα συμπαρασύρει το κοινό σε βραδιές μέθεξης και θα θυμίσουν σε όλους τη δύναμη της μουσικής και του λόγου.
  Μαζί του δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι νέοι τραγουδιστές ο Θοδωρής Βουτσικάκης και η Δήμητρα  Σελεμίδου.
  Με την παράστασή του , ο Μάριος Φραγκούλης υπόσχεται στον κόσμο ότι θα σιγοψιθυρίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, θα νιώσει ξανά την ελπίδα και την αγάπη για την ζωή. Με την φωνή του φέρνει την αισιοδοξία και την καλή μουσική σε πολλές ελληνικές πόλεις αυτό το καλοκαίρι.
  Γενική είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση 12 ευρώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ του ΟΡ.ΦΕ.Ο
1. Κεντρικό Περίπτερο Ενημέρωσης και Προπώλησης εισιτηρίων Φεστιβάλ Ολύμπου. Αρεοπαγίτου και Σολωμού γωνία (πρώην Aspis Bank), Κατερίνη (Τηλ.2351076041)
2. Πρακτορείο Τύπου ΚΑΨΑΛΗ, Λιτόχωρο Πιερίας (2352083400)
3. Αναψυκτήριο Αρχαιολογικού Πάρκου Δίου (Τηλ.2351053484)
4. «Το Βιβλιοπωλείο» ΑΜΑΝΑΤΗΣ, Πλαταμώνας Πιερίας (2352042606)
5. Γραφείο πληροφοριών, Λεπτοκαρυά Πιερίας (2352031858)