Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Με ελεύθερη είσοδο η πρεμιέρα του «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» με την οσκαρική ταινία «La La Land» - 19 χρόνια πιστοί στο ραντεβού μας με τους σινεφίλ!

Ανοίγει την Τετάρτη, 24 Μαΐου τις πύλες του ο δημοτικός κινηματογράφος «Cine ΠANOΡAMA», που και φέτος αναμένεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές ψυχαγωγίας στους
πολίτες του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, αλλά και σε όλους τους Θεσσαλονικείς, που κάθε χρονιά το επισκέπτονται.

  Η έναρξη θα γίνει στις 9.30 το βράδυ και θα περιέχει γεύση από Όσκαρ, καθώς η πρεμιέρα περιλαμβάνει την ταινία  «LΑ LΑ LΑΝD» που κέρδισε τη χρονιά που μας πέρασε συνολικά 6 Οσκαρ .Πρόκειται για μία αμερικανική μουσική, ρομαντική, κωμική-δραματική ταινία του  2016 σε σκηνοθεσία και σενάριο του Ντάμιεν Σαζέλ. Πρωταγωνιστούν ο  Ράιαν Γκόσλινγκ και η  Έμμα Στόουν. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν μουσικό, λάτρη της τζαζ  και σε μία ηθοποιό, οι οποίοι συναντιούνται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες.

  Για 19η χρονιά η μεγάλη οθόνη του δήμου μας είναι πιστή στο ραντεβού της με όλους τους σινεφίλ. Ανανεωμένη, σύγχρονη, ποιοτική, με φως από τη λάμψη των σταρς. Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ποιοτικά ριμέικ, ένταση και μυστήριο, διάσημοι ηθοποιοί και σκηνοθέτες, μεγάλες παραγωγές, περιπέτεια, δράση και πολιτική, κινούμενα σχέδια, δράμα και κομεντί, πάντοτε με ποιοτική εικόνα και ήχο.

  Να σημειώσουμε ότι τόσο στο «Cine ΠΑΝΟΡΑΜΑ» όσο και στο «αδελφάκι» του, το «Cine ΠΥΛΑΙΑ», που θα ξεκινήσει για 5η χρονιά τις καλοκαιρινές του προβολές μετά την ολοκλήρωση των φετινών εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού Ιουνίου, την Τετάρτη 28/6, με τη μεγάλη ελληνική επιτυχία της χρονιάς «Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ», θα προβληθούν ταινίες Α' προβολής σε πανελλήνια πρώτη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις:
• «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ» με την Πενέλοπε Κρουζ
• «ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ», Ιταλική κωμωδία
• «Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ», της Σοφία Κόπολα, με τους Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν
• «ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ!», Γαλλική κωμωδία
• «ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ», η νέα συγκλονιστική πολεμική περιπέτεια του μεγάλου σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν
• «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ», μια συγκλονιστικά αληθινή ιστορία στην Πράγα κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, με την Τζέσικα Τσαστέιν
• «TULIP FEVER» με την Αλίσια Βικάντερ και τον Κριστόφ Βαλτς
και οι παιδικές κινουμένων σχεδίων: «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3», «Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ» και «ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3».