Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Σε ρυθμούς Καλλιθέας «χορεύουν» στον Αιγινιακό. Επιστρέφει ο Τσολακίδης -Διακοπή συμβολαίου σε Μπουρντουζάν

Δύο 24ωρα απομένουν στον Αιγινιακό για το παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι  στην Καλλιθέα. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Βόρειας Πιερίας είχαν… κυκλώσει εδώ και
πολύ καιρό την 7η Μαΐου στο ημερολόγιο τους, καθώς γνώριζαν πως η αναμέτρηση του «Ελ Πάσο» θα ήταν κάτι παραπάνω από κομβική, στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην Stoiximan.gr Football League.
Και πράγματι, ήρθαν τα πράγματα έτσι που η 29η αγωνιστική τους φέρνει στο +4 από την Καλλιθέα και με ενδεχόμενη νίκη ουσιαστικά... αγκαλιάζουν την σωτηρία, καθώς θα ξεφύγουν επτά ολόκληρους πόντους από την αθηναϊκή ομάδα, πέντε στροφές πριν το φινάλε.
Στα αγωνιστικά της αναμέτρησης της Κυριακής (07/05, 17:00), ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Γιάννη Τσολακίδη, που στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, απέναντι στα Χανιά, εξέτισε την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. Αντίθετα εκτός παραμένει ο ασθενής Βαγγέλης Σκραπάρας. Απών, φυσικά και ο Μπουρντουζάν, με τον Ρουμάνο, ουσιαστικά να αποτελεί ξένο σώμα και την διοίκηση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, να προτίθεται να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου του παίκτη, ο οποίος, μετά τον αποκλεισμό του από την 18δα του αγώνα με τα Χανιά, έχει ήδη επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η προετοιμασία του Αιγινιακού θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου (06/05), ενώ στην συνέχεια ο Γιάννης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, για την Αθήνα.



https://www.footballleaguenews.gr