Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Στην ημερίδα του ΣΕΑΣ Νομού Πέλλας «ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ ΠΕΛΛΑΣ» στη Σκύδρα πρόκειται να συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.

Στην εκδήλωση ενημέρωσης των αγροτών της Πέλλας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκπροσώπησης Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων Νομού
Πέλλας, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 6:00 μ.μ πρόκειται να συμμετάσχει ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κύριος Αθανάσιος Ζαννιάς.
Κεντρικό θέμα της ημερίδας είναι η ενημέρωση των αγροτών της Πέλλας σχετικά με θέματα ίδρυσης οργανώσεων και ομάδων παραγωγών με βάση την πρόσφατα υπογραφείσα Υπουργική απόφαση με απώτερο σκοπό να αυξηθούν οι οργανώσεις παραγωγών στην Πέλλα για να βοηθηθεί η αγροτική ανάπτυξή της.
Συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι πρόκειται να ενημερωθούν για την Υπουργική Απόφαση που είναι υπό επεξεργασία και περιλαμβάνει την ρύθμιση του χρόνου πληρωμής των αγροτών από τους εμπόρους, καθώς και θέματα φορολόγησης και ασφάλισης αγροτών και εργατών γης.
Ο κύριος Ζαννιάς, στην εισήγησή του θα αναφερθεί σε θέματα ανάπτυξης της αγροτικής παραγωγής αλλά και σε άλλα ζητήματα που αφορούν τον Οργανισμό, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν και να θέσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν.
Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι επίσης ο κύριος Αλέξης Μπακούρος, ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για θέματα οργανώσεων παραγωγών και συνεταιρισμών καθώς και η Ελένη Διονυσοπούλου, νομική σύμβουλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία πρόκειται να αναφερθεί στο θέμα των εποχιακών εργατών γης.