Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Εξιχνιάσθηκαν 2 κλοπές από αγρόκτημα και επιχείρηση στην Πέλλα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής από αγρόκτημα και επιχείρηση στην Πέλλα.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 40, 28 και 25 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντος εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 40χρονος μαζί με τον 25χρονο, τον Αύγουστο του 2016 αφαίρεσαν από επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας, μία ηλεκτρική γεννήτρια και άλλα ηλεκτρικά εργαλεία, συνολικής αξίας 1.100 ευρώ.
Στη συνέχεια παρέδωσαν την κλεμμένη γεννήτρια στον 28χρονο, στο σπίτι του οποίου εντοπίσθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Από την περαιτέρω προανάκριση διαπιστώθηκε ότι, τον Σεπτέμβριο του 2016 ο 28χρονος αφαίρεσε από αγρόκτημα σε αγροτική περιοχή της Πέλλας 60 οικόσιτα ζώα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.500 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε στην οικία του και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό τους.
Ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.