Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Κισσαμικός-Αιγινιακός σήμερα στην Κρήτη/ Σπύρος Μπαξεβάνος: «To πιο δύσκολο…»

Πέμπτη (22/12)
15.00 Κισσαμικός – Αιγινιακός

Διαιτητής: Ντάουλας (Αθηνών)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Τέταρτος: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου)

Η αποστολή του Αιγινιακού που ταξίδεψε στην Κρήτη:
Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπαδόπουλος, Μουκίδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Ζγκούρι, Καρακώστας, Πατράλης, Κυζιρίδης, Φασίδης, Ονουάτσι.


Ως το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Κισσαμικός χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Αιγινιακό ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Στις δηλώσεις του  ανέφερε τα εξής: «Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει μέχρι τώρα για πολλούς και διάφορους λόγους. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από αρνητικά γι’ αυτήν αποτελέσματα και θέλει να δείξει αντίδραση, αλλά και που μέχρι τώρα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το παιχνίδι γιατί είναι και το τελευταίο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να συνεχίσουμε την καλή εικόνα του τελευταίου διαστήματος».
Το πρωί της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν από τον εντός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22/12, 15:00) στο γήπεδο του Μάλεμε.

Εκτός από τον τραυματία Κίκε, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Λαζαρίδης, Πολίτης, Γκέκας, Τσερκέζος, Φυντικάκης, Παντελάκης, Σταθάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Κουρέλλας, Γκούμας, Ενγκουέμ, Αντωνιάδης, Τιάγκο Σίλβα, Μάριο Μαρτίνεθ, Βλάχος, Θέος, Ποκόνγκ, Λουβιτάκης, Μάντζης, Μίλιτς.