Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Α.Μ.Ο.ΕΞΟΧΗΣ  -ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 ΟΛΥΜΠΟΣ –ΛΙΤΟΧΩΡΟ-ΞΩΚΛΗΣΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.

Προπόνηση  ΜΤΒ στα πλαίσια των αθλητικών της δραστηριοτήτων, πραγματοποιεί κάθε Σαββατοκύριακο η ποδηλατική ομάδα του Α.Μ.Ο.Εξοχής . 

Σε συνεργασία με την EXTREMEteam1 και την υποστήριξη των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ  γίνονται προπονήσεις και Δευτέρα και Τετάρτη ειδικά για τους μικρούς ποδηλάτες .

Η ηλιοφάνεια με σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες δεν εμπόδισαν τους έμπειρους ποδηλάτες να τολμήσουν μια διαφορετική, δύσκολη και λίγο επικίνδυνη διαδρομή για ποδηλασία. 

Σκοπός της συγκεκριμένης προπόνησης ήταν η αντοχή/δύναμη/τεχνική σε μονοπάτι. Ξεκινώντας από το κέντρο υγείας Λιτοχώρου. 

Κατόπιν διασχίζοντας το Λιτόχωρο και περνώντας την κοιλάδα του Ενιπέα, ακολουθώντας μέρος της διαδρομής του αγώνα  «Χειμερινός Ενιπέας» ,φτάσανε στο ξωκλήσι του προφήτη Ηλία ! 

Το ξωκλήσι είναι χτισμένο σε μια πραγματικά πολύ όμορφη τοποθεσία ,ακριβώς πάνω από το Λιτόχωρο ,σε υψόμετρο 440μ.Έχει καταπληκτική θέα προς το Λιτόχωρο ,τον Θερμαϊκό και μέσα από το φαράγγι του Ενιπέα, προς τις κορυφές! Η ανεκλάλητη ομορφιά της Πιερικής φύσης και του μυθικού βουνού δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις…
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ