Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Αντωνης Μαντζιος: Επιτέλους συνεργάστηκαν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας

Με μια αριστοτεχνική ντρίπλα του κ. Μακρίδη επικεφαλής της Νέας Εποχής στο Δήμο Κατερίνης διευρύνθηκε η συμμετοχή των μελών της αντιπολίτευσης στα Δ.Σ. των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών με τον ορισμό και του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Φάκα (προερχομένου από την παράταξη του άλλου δρόμου και νυν ανεξάρτητου) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης.
Αν και είχε αποφασιστεί από τις δύο μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης η συμμετοχή του κ. Κοκκαβίδη στο Δ.Σ. την τελευταία στιγμή ο κ. Μακρίδης πρότεινε και έγινε δεκτό από την παράταξη του Άλλου Δρόμου αντί του δημοτικού του συμβούλου κ. Κοκκαβίδη να οριστεί ο ανεξάρτητος Γιάννης Φάκας, στα πλαίσια της ευρύτερης συμμετοχής της αντιπολίτευσης στα Δ.Σ. των δημοτικών επιχειρήσεων.
Από ότι φάνηκε ο συνδυασμός του Άλλου Δρόμου καταλήφθηκε εξαπήνης, ελπίζουμε όμως οι επί μακρόν εξηγήσεις στο τέλος της συνεδρίασης να έλυσαν τυχόν παρεξηγήσεις.
Εμείς να σημειώσουμε το γεγονός ότι η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε αδυναμία λόγω χρόνου για να συμμετάσχει, ότι ο κ. Κοκκαβίδης είχε ήδη οριστεί στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ, ότι όπως φάνηκε οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν συμμετείχαν και κακώς , τουλάχιστον όχι όλοι, στην συνεργασία αλλά και στην διεκδίκηση θέσεων στα Δ.Σ.
ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει και στην αρχή της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή να οριστούν στις διάφορες θέσεις του Δήμου, δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις και όχι μόνο από την αξιωματική αντιπολίτευση του Άλλου Δρόμου, ή οποία έχοντας τότε την απόλυτη πλειοψηφία επί της αντιπολίτευσης απέκλεισε όλες τις άλλες παρατάξεις από την εκπροσώπησή τους στις θέσεις του δήμου.
Και ένα ερώτημα.
Η αντιπολίτευση γιατί δεν διεκδίκησε και δεν πρότεινε μέλη στα Δ.Σ. των επιχειρήσεων από πολίτες μη δημοτικούς συμβούλους αφήνοντας αυτό το προνόμιο αποκλειστικά στην παράταξη του κ. Χιονίδη;
Καλή συνέχεια λοιπόν.
Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές, ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό το 2018!
Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος,
πρώην δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης