Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Τιμήθηκε στην Κατερίνη η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

 Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα τιμήθηκε στην πόλη της Κατερίνης, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι εκδηλώσεις εορτασμού ξεκίνησαν με την
επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως. Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ακολούθησε ομιλία για τη σημασία της γιορτής,  από τον Έφεδρο Αξιωματικό, κ. Χρήστο Γκουγκουρέλα.


            Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας από τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Κουκοδήμο, το Διοικητή της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Δημήτρη Τσιμήτρη, τον Αναπληρωτή Δημάρχου, κ. Τάκη Λεμονόπουλο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το Λιμενάρχη Σκάλας Κατερίνης. Επίσης, στεφάνια κατέθεσαν η  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας, η Ένωση Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου και η ΕΔΕΣ ΠΑΟ.

            Στη συνέχεια τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ανακρούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.