Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

 Η χαρά μας μεγάλη!!!Το χαμόγελο είναι μονίμως ζωγραφισμένο στα πρόσωπά μας.
Ευχαριστούμε τον Στέλιο Μανωλά, τους παίκτες μας και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την χαρά
που μας έδωσαν.
Ιδιαίτερα τους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Λαμπρόπουλο που στον χορό μας τον Φεβρουάριο μας είχαν υποσχεθεί πως αυτοί και τα άλλα παιδιά της ομάδας θα δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.
Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Μελισσανίδη που με σταθερά βήματα βάζει τις βάσεις για μια ΑΕΚ αχτύπητη στην Ελλάδα και σεβαστή στην Ευρώπη!!!


Όλα αυτά τα χρόνια κάναμε ότι καλύτερο για την ομάδα. Ήμασταν πάντα κοντά της. Δώσαμε τη ψυχή μας και την καρδιά μας. Έτσι όπως την έδωσαν οι παίκτες μας και ΝΙΚΗΣΑΝ!!!
Νίκη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και ηθική. Μιας και συγκρούστηκαν δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι ως το πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο,
Μαζί τους ΝΙΚΗΣΕ  και το Ελληνικό ποδόσφαιρο και το πανηγύρισαν άπαντες σε κάθε άκρη της Ελλάδας και του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο.


Τώρα όλοι δίπλα στην ομάδα μέχρι τέλους των αγωνιστικών υποχρεώσεών της.
Θα γίνει προσπάθεια να είμαστε δίπλα της τη Δευτέρα και στάνταρ βάζοντας πούλμαν την άλλη Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην καθιερωμένη καλοκαιρινή μας εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις!!!