Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΟΜΕΝΗΣ

 Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, για ακόμη μία φορά ανέδειξε την ευαισθησία της,
αυτή την φορά απέναντι στο φλέγον κοινωνικό ζήτημα των προσφύγων της Ειδομένης. Η Διοίκηση και το προσωπικό της εταιρείας ανέλαβαν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν βασικά είδη πρώτης ανάγκης διατροφής,  ένδυσης και υγιεινής, 30 σκηνές και 40 ξύλινες παλέτες για να χρησιμοποιηθούν σαν βάσεις. Όλα τα προιόντα μεταφέρθηκαν με εταιρικό φορτηγό την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 στο Πολύκαστρο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ανάμεσα στις προμήθειες που συγκέντρωσε η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. προστέθηκαν και 3 παλέτες με είδη βρεφικής φροντίδας και προσωπικής υγιεινής, δωρεά από την χαρτοβιομηχανία MAXI ABBE, για την οποία και ευχαριστούμε θερμά.


Σκοπός της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι να σταθεί δίπλα στους πρόσφυγες και κυρίως στα μικρά παιδιά καλύπτοντας τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες και απαλύνοντας τον πόνο τους μέχρι να συνεχίσουν το ταξίδι προς τον τελικό προορισμό τους.  Η συνδρομή αυτή μαζί με κάθε άλλη μικρή η μεγάλη προσφορά που στάλθηκε από επιχειρήσεις αλλά και εκατοντάδες  ευαισθητοποιημένους πολίτες θα δώσει  στους πρόσφυγες την ευκαιρία να πιούνε νερό και να φάνε, ενώ στα παιδιά να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να ακούσουν μουσική, αλλά το βασικότερο να ξεφύγουν από τον πόλεμο που άφησαν πίσω και να φανταστούν τον κόσμο που αναζητούν, πριν τη συνέχεια ενός ταξιδιού με προορισμό μια αξιοπρεπή και ασφαλή ζωή.

Η δωρεά της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και η γενναιόδωρη προσφορά της ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ αποτελούνε έμπρακτο δείγμα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης και παράδειγμα ουσιαστικής ανάληψης της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Πεποίθησή μας είναι ότι αυτή η πράξη θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση στον κόσμο των επιχειρήσεων, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε θετικά και ουσιαστικά το δράμα των προσφύγων.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα»