Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ 24ΗΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 Σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου συνάντηση γνωριμίας του νέου διοικητή της 24ης Ταξιαρχίας, ταξίαρχου κου Ιωάννη Πατσιά, με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου κο. Νικόλαο Λάππα,
παρουσία και του Προέδρου της Δ.Κ. Λιτοχώρου κου. Γεωργίου Μήλιου. Τον νέο διοικητή συνόδευε ο απερχόμενος διοικητής, υποστράτηγος κ. Ιωάννης Τσώνος.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον απερχόμενο διοικητή, να ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Δήμαρχο για την άψογη συνεργασία και να δηλώνει ενθουσιασμένος από την παραμονή του στο Λιτόχωρο.


Ο κ. Λάππας με την σειρά του ανταπέδωσε τις ευχαριστίες προς τον υποστράτηγο κ. Τσώνο αναφέροντας ότι στο σύντομο διάστημα διοίκησης του πρόλαβε να αφήσει ιδιαίτερα θετικό αποτύπωμα στην περιοχή.

Τέλος ο κ. Λάππας και ο ταξίαρχος κ. Πατσιάς δήλωσαν βέβαιοι για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας ανάμεσα σε Δήμο και Ταξιαρχία. Συνεργασία απ’την οποία μόνο οφέλη μπορούν να  προκύψουν για την ευρύτερη περιοχή.

Αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης – παραλαβής.