Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΥΞΕΙΝΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον κύκλο διαλέξεων «Μαθήματα ιστορίας και κουλτούρας του Παρευξείνιου Ελληνισμού και του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου» που

πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχή χρονιά από το Δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ποντίων Εκπαιδευτικών και την Εύξεινο Λέσχη και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων.
Τα μαθήματα θα παραδίδονται κάθε Τρίτη απόγευμα, από τις 18.00 έως τις 20.00, στο αμφιθέατρο του 34ου Δημοτικού Σχολείου (Αρριανού 3).
Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου  Ποντίων Εκπαιδευτικών, Ευστάθιος Πελαγίδης και συντονιστής, ο εκπαιδευτικός Κωνσταντίνος Ανθόπουλος.
            Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική, ενώ στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθούν στους εκπαιδευτές βεβαιώσεις, εφόσον θα έχουν παραστεί σε τουλάχιστον έξι από τις οκτώ διαλέξεις.
Η συμμετοχή δεν προϋποθέτει οικονομική επιβάρυνση. Οι αιτήσεις κατατίθενται  ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέχρι τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων θα γίνει ηλεκτρονικά.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: ΑΙΤΗΣΗ
Για περισσότερες πληροφορίες οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310 841109 και 2310 841498 (κ. Βαρδαμάσκου).