Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την επίθεση των ισλαμιστών στο Παρίσι

Η Χρυσή Αυγή εκφράζει την λύπη της για την τραγωδία που έπληξε το Γαλλικό Έθνος.

Η μαζική δολοφονία αθώων πολιτών στο Παρίσι δεν αφορά μόνο την Γαλλία, αφορά ολόκληρη την Ευρώπη και ασφαλώς την Ελλάδα.
Πρόκειται περί ενός ανελέητου πολέμου, ο οποίος έχει κηρυχθεί εναντίον της Ευρώπης, η οποία επιτέλους πρέπει να αμυνθεί.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή




Η ισλαμική τρομοκρατία και οι “αντιρατσιστές” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
Συγκλονιστικό το γεγονός στο Παρίσι. Μαζική δολοφονία εκατοντάδων αθώων πολιτών από φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση μόνο σε αυτούς οι οποίοι αγνοούν την ιστορία. Ο θάνατος για τον “Ιερό” Πόλεμο είναι μέσα σε αυτόν τον ίδιο τον σκληρό πυρήνα του ισλαμισμού και επιπλέον υπάρχει και ιστορική παράδοση πάνω σε αυτό. Για όσους δεν το γνωρίζουν, υπήρξε ολόκληρη αίρεση στον ισλαμισμό οι “Ασσασίνοι”, που είχαν έδρα τους το θρυλικό κάστρο Αλαμούτ και ηγέτη τους τον “Γέρο του Βουνού”, ο οποίος επέβαλε την πολιτική του, απειλώντας με δολοφονικά κτυπήματα, από αποφασισμένους να πεθάνουν, τους αντιπάλους του. Η τρομοκρατία λοιπόν, δεν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σαν μέσο πολιτικής πίεσης, αλλά και σαν μέρος ενός πολέμου, ο οποίος έχει κηρυχθεί ενάντια στην Ευρώπη.

Το χτύπημα στο Παρίσι αλλάζει δραματικά τα πάντα. Πώς θα αντιδράσουν οι Γάλλοι και πως θα χειριστούν πλέον το ζήτημα οι ΗΠΑ με δεδομένη την πολεμική εμπλοκή της Ρωσσίας στο μέτωπο της Συρίας και του ισλαμικού χαλιφάτου; Θα έχουν κοινή πολιτική ή με αφορμή τον τοπικό αυτό πόλεμο θα υπάρξει μία σύγκρουση συμφερόντων που θα αγγίζει ολόκληρο τον κόσμο;

Βεβαίως και η κρίση αυτή αγγίζει καίρια την Ελλάδα. Την Ελλάδα του “αντιρατσισμού”, των εδώ και δεκαετίες εισερχομένων λαθρομεταναστών, την Ελλάδα που είναι πολύ αμφίβολο εάν θα δεχθεί πλέον η οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης κάποιους από τις εκατοντάδες χιλιάδες, οι οποίοι έχουν έλθει παράνομα στην Πατρίδα μας, είτε τους ονομάζουν “πρόσφυγες” είτε τους αποκαλούν “παράτυπους” μετανάστες!

Με θριαμβευτικό τρόπο μας είπε το “αντιρατσιστικό” κατεστημένο ότι φεύγουν από την Ελλάδα και πάνε στο Λουξεμβούργο 30 άτομα!!! Μόνο που στην χώρα μας έχουν ξεπεράσει τις 700.000 μόνο αυτοί οι οποίοι ήλθαν το 2015. Αντέχει η Ελλάδα όλα αυτά τα εκατομμύρια που υπάρχουν ήδη στην χώρα μας και στις απέναντι ακτές της Μικράς Ασίας; Αντέχει η Ελλάδα της ανεργίας και της χρεωκοπίας εκατομμύρια αλλαδαπούς μέσα στην χώρα; Τι θα έχουν να απαντήσουν απέναντι στην σκληρή αναγκαιότητα της επιβιώσεως των Ελλήνων οι επαγγελματίες ψευτοανθρωπιστές;

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τους οκτώ ισλαμιστές τρομοκράτες είχαν βρεθεί στο Παρίσι μέσω της Ελλάδος, όπου τους υποδέχθηκαν, τους τάισαν και τους πότισαν οι περίφημοι “αλληλέγγυοι”… Επίσης, ανάμεσα στους τρομοκράτες είναι και Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες και αυτό είναι μία μεγάλη απάντηση στο ψέμα της λεγόμενης πολυπολιτισμικής κοινωνίας την οποία θέλουν να επιβάλουν και στην Πατρίδα μας την Ελλάδα, η οποία υπήρξε και πρέπει να μείνει ένα εθνικό κράτος. Είναι όμως ταυτόχρονα με τρόπο τραγικό και μία απάντηση στην παγκοσμιοποίηση των εμπόρων των εθνών, που θέλουν να κάνουν ολόκληρη την ανθρωπότητα έναν άχρωμο πολτό χωρίς έθνη, χωρίς πατρίδες.

Από την άλλη πλευρά, η Ευρώπη βρίσκεται σε απόλυτη παρακμή και ασφαλώς δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν οι τρελλοί του Αλλάχ οι οποίοι σκόρπισαν τον θάνατο μέσα στην ίδια την καρδιά της Ευρώπης με κεράκια…

Όμως, η μεγάλη αγωνία των “αντιρατσιστών”, αυτών των μοιραίων αχυρανθρώπων των αφεντικών του χρήματος, δεν είναι ο τρόμος που απλώνεται, ούτε οι κοινωνίες που διαλύονται, είναι η άνοδος των Εθνικιστών! Με νωπό ακόμη το αίμα των αθώων στο Παρίσι τόσο στην Πατρίδα μας, όσο και στην Ευρώπη, βγήκαν οι μαριονέτες που παριστάνουν τους ηγέτες να δηλώσουν ευθέως ότι δεν πρέπει να ενισχυθούν οι “ακραίες” απόψεις! Αυτός είναι ο μεγάλος τους φόβος και όχι η απειλή από την Ανατολή ενάντια στην Ευρώπη.

Όμως, αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν, όντας δούλοι του χρήματος και χωρίς καμμία πίστη, είναι ότι αυτοί οι τρελλοί του Αλλάχ που πέθαναν για μία πίστη, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνον με πίστη! Μόνο εάν η Ευρώπη αντισταθεί και αντιληφθεί ότι μια θανάσιμη απειλή υπάρχει εναντίον της, μόνο τότε είναι δυνατόν να επιβιώσει.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή